Vlad Gherman, mai sincer ca oricând. Cum se înțelege actorul cu familia Oanei Moșneagu. „Sunt disperați”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor deveni în curând soț și soție. Îndrăgitul actor a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, iar acum fac pregătiri pentru nuntă.

01 feb. 2024, 20:50
Vlad Gherman, mai sincer ca oricând. Cum se înțelege actorul cu familia Oanei Moșneagu. „Sunt disperați”

Recent, Vlad Gherman a mărturisit cum se înțelege cu familia partenerei sale, dar și cum a fost Oana primită de părinții lui.

Vlad a spus că părinții lui o adoră pe Oana, lucru care îl bucură foarte tare. A fost primită cu brațele deschise încă de la început. Ba mai mult decât atât, părinții lor se înțeleg foarte bine între ei, vorbesc adesea la telefon și chiar ies împreună.

Citește și Andreea Marin se mândrește cu Violeta de fiecare dată când are ocazia. Ce a reușit să facă fiica vedetei, la doar 16 ani. ”Adevărații lideri pentru lumea de mâine”

„Ai mei sunt disperați după Oana. O iubesc maxim, mai ales mama, deci nu mai poate. Mă bucură faptul că mama se înțelege cu mama Oanei. Foarte bine. Au fost și la concert împreună. Râd, își dau telefoane, își dau mesaje. Eu habar n-aveam, am aflat ulterior de la maică-mea. Tata la fel ”, a mărturisit Vlad Gherman pentru Unica.ro.

Vlad Gherman, adorat de părinții Oanei Moșneagu

Vlad Gherman are o relație excepțională cu părinții Oanei Moșneagu. Vorbesc tot timpul și sunt foarte apropiați.

Citește și Irina Margareta Nistor, părere sinceră despre filmul „Miami Bici 2”. Ce a mărturisit criticul de film: ”Ei nu sunt actori profesioniști. Iar pe ceilalți îi știm”

„Părinții Oanei mă plac foarte tare pe mine. Eu îi mai trimit tatălui Oanei poze cu noi, filmulețe. Oana la fel, a intrat în grupul de familie, pe WhatsApp. E foarte drăguț, practic s-au așezat toate lucrurile. Ea e foarte încântată pentru că, o să dau puțin din casă, sper să nu se supere Oana, asta a fost una dintre probleme pe care Oana le-a întâmpinat în relațiile anterioare. Faptul că părinții partenerului nu o plăceau deloc. Ei, bine ai venit, iubirea mea, în această familie care te adoră!”, a mai spus actorul.