Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au găsit un al treilea „partener”: „Pe el nu sunt gelos. Pot să o las în brațele lui și la noi acasă”

Gabriela Cristea a fost surprinsă de soțul ei, Tavi Clonda, într-o ipostază cu totul neașteptată. Cum a reacționat cântărețul când și-a văzut partenera atât de fericită.

28 feb. 2024, 09:25
Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au găsit un al treilea „partener”: „Pe el nu sunt gelos. Pot să o las în brațele lui și la noi acasă”
Cum a surprins-o Tavi Clonda pe soția lui, Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, surpinsă de Tavi Clonda într-o ipostază inedită. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două vedete care sunt foarte active în mediul online. Prezentatoarea de la Antena Stars a fost dusă de soțul ei într-un magazin care comercializează fotolii de masaj.

Citește și: Gabriela Cristea rupe tăcerea și îl pune la zid pe Tavi Clonda! ”Am tot încercat să remediez situația”

Acest fotoliu este, de fapt, cadoul pe care Gabriela Cristea de la soțul ei, care de fiecare dată era solicitat pentru masaje. De acum, vedeta nu va mai trebui să meargă la salon pentru un răsfăț complet.

„Se apropie 8 martie, iar eu deja m-am gândit ce cadou să-i fac Gabrielei… unde mai pui ca pe el nu sunt gelos, ba chiar pot să o las «în brațele lui» și la noi acasă…”, a scris Tavi Clonda, pe Facebook.

Gabriela Cristea a fost impresiontă e cadoul lui Tavi Clona de 8 martie. Prezentatoarea a rămas plăcut surprinsă de fotoliul de masaj în care se poate dormi foarte bine.

Citește și: Gabriela Cristea, văzută goală, în toată splendoarea, de bărbații României. Ce reacție a avut Tavi Clonda: „E un vis împlinit”

„M-am scos! În primul rând pentru tine l-am luat și pentru mine ca să scap de masaje și un partener de nădejde, adică pot să îl dau cu încredere, nu sunt gelos, pe ăsta sigur nu sunt gelos.

Nu o mai duc la maseur. Dacă zice ‘Vreau un masaj la maseur’, nu, nu, stai acasă! Râdem, glumim, dar e un cadou special”, a completat Tavi Clonda.

În clipul de pe rețelele sociale, prezentatoarea a remarcat că darul nu este doar pentru ea, dar l-a primit cu beațele deschise: „Așa cadou să tot mai faci”.