Tavi Clonda, gest de maidan în fața fanilor săi. „Sunt și eu om, eram nervos”

Tavi Clonda este extrem de urmărit și apreciat pe rețelele de socializare, însă după ultimul său derapaj suburban, soțul Gabrielei Cristea și-a atras nenumărate critici de care cu greu va scăpa.

31 mai 2023, 12:05
Tavi Clonda, gest de maidan în fața fanilor săi. „Sunt și eu om, eram nervos”

Tavi Clonda, gest de maidan în fața fanilor săi. Tavi Clonda și-a șocat și în același timp, i-a enervat la culme pe fanii săi de pe rețelele de socializare, după ce a publicat un filmuleț în care a folosit un limbaj licențios.

Citește și Gabriela Cristea, detalii picante din relația cu Tavi Clonda. Locul neobișnuit în care cei doi au făcut dragoste: „Mie nu-mi place la înghesuială”

Tavi Clonda, gest de maidan în fața fanilor săi

Zilele trecute, cântărețul postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț în care a vrut să le arate fanilor săi cât de bun este în bucătărie, însă în timp ce încerca să prezinte cu ce își va răsfăța familia la masă, acesta  s-a bâlbâit de câteva ori şi pentru că a uitat ce voia să spună, a început să folosească folosească un limbaj suburban.

La scrut timp după ce a publicat filmulețul, artistul l-a șters, însă era prea târziu pentru că fanii săi au reușit să îl vadă și să se oripileze.

După ce a fost aspriu criticat de către internauți, Tavi Clonda a avut o primă reacție prin care și-a motivat gestul nedemn.

„N-a fost montat clipul, greșisem un text. Am greșit, am zis primăvară în loc de vară și m-am enervat, dar l-am scos. L-am pus pe story și nu era montat. Doamne ferește, cum naiba să fie vorba despre oameni?!   M-am enervat pe mine că n-am știu să zic acolo, eram obosit, eram terminat. Am scăpat păsărica, aia e, ce să fac?! Sunt și eu om. N-am absolut nimic cu oamenii care mă urmăresc și, în general, cu oamenii. Lumea care mă cunoaște știe cam cum sunt. N-aș avea ceva nici cu cineva care mi-ar face rău. Nu răspund în felul ăsta, dar eram nervos pe mine. Îmi cer scuze, îmi pare rău, dar n-a fost cu intenție nimic, doar montaj greșit. Am fost nervos pe mine, nu pe altcineva”, a declarat Tavi Clonda pentru Cancan.ro. 

Citește și Tavi Clonda aruncă bomba despre căsnicia cu Gabriela Cristea. ”Dacă ea nu îți dă nimic acolo, la un moment dat te duci, că ești bărbat!”