Gabriela Cristea, transformare spectaculoasă. Vedeta şi-a schimbat look-ul înainte de sărbători: „Hai că sunt mişto!”

În prag de sărbători, Gabriela Cristea a simţit nevoia unei intervenţii la nivel de imagine. Astfel că vedeta Antena Stars a decis să facă ceva rapid în acest sens şi şi-a făcut programare la salonul de înfrumuseţare.

21 dec. 2022, 14:32

Gabriela Cristea s-a lăsat pe mâinile dibace ale hairstilistului, iar rezultatul este spectaculos, după cum se poate vedea în imaginile postate pe reţelele sociale. Vedeta a beneficiat de un răsfăţ total al podoabei capilare.

Gabriela Cristea, transformare spectaculoasă înainte de Crăciun

Gabriela a optat pentru un vopsit, fără, însă, a-şi schimba culoarea părului. Apoi, i-a fost aplicat un tratament pentru strălucire. Vedeta fost foarte mulțumită de rezultatul final, lucru pe care l-a făcut public pe reţelele sociale.

Mă pregătești de Crăciun și de Revelion? Mi-ai pus și un tratament. Și după ce m-a vopsit acum mă și aranjează, mi l-a și uscat, arată impecabil! Altă discuție, altă treabă, așa o să mă vedeți diseară la emisie. Hai că sunt mișto, ne-am pregătit de Crăciun”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Citeste si Gabriela Cristea, noi dezvăluiri teribile despre căsnicia cu Marcel Toader. „Am strâns din dinţi!”

Vedeta Antena Stars şi-a văzut visul cu ochii

În urmă cu aproximativ o săptămână, vedeta şi-a văzut realizat un vis mai vechi: un magazin online.

Cu bucurie și speranță vă anunț că începând de mâine se deschide magazinul online. A fost un drum lung de la idee la faptă și sunt conștientă că mai am mult de muncă alături de echipa inimoasă alături de care am lucrat, dar suntem pregătiți și dornici să vă oferim lucruri frumoase.

12.12.2022 va deveni o zi importantă pentru mine, va fi ziua în care îmi deschid unul dintre visurile mele în fața voastră. Rochia pe care o port în poza aceasta este printre primele realizate în atelier, iar începând de mâine o găsiți disponibilă pe site”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, în momentul în care și-a lansat noua afacere, mândră de reușita sa.

Citeste si Gabriela Cristea, umilită în mediul online din cauza fotografiilor pe care le postează: „Direct în Photoshop ai căzut”