Marina Almășan nu consumă niciodată acest aliment și se menține în formă și la aproape 60 de ani: „Nu mai miroase demult în bucătăria mea așa”

Marina Almășan se apropie de 60 de ani, dar acest lucru nu este deloc vizibil pe chipul sau silueta vedetei.

01 feb. 2023, 09:05
Marina Almășan nu consumă niciodată acest aliment și se menține în formă și la aproape 60 de ani: „Nu mai miroase demult în bucătăria mea așa”
Marina Almășan a renunțat de câțiva ani la carne și prăjeli

Marina Almășan are foarte mare grijă de corpul ei și urmează un stil de viață foarte sănătos.
Jurnalista a renunțat de câțiva ani l acarne, fiind vegetariană. Merge periodic la sala de fitness și încearcă să își mențină mereu starea de spirit pozitivă, lucru care contează foarte mult.

„În ultimii ani am fost preocupată de alimentația sănătoasă, pentru că site-ul meu are o secțiune bogată pe această temă și am tot tradus, scris, intervievat, pe acest subiect.

Încerc să mănânc sănătos, sunt vegetariană de câțiva ani, dar nu-mi refuz plăcerea unei fripturi, dacă gazdele insistă, merg la sală, încerc să am o atitudine pozitivă ( asta în măsura în care nu mi-o strică cei, de care încă depind)”, a povestit Marina Almășan, potrivit unica.ro.

Citește și: De ce s-a băgat Șerban Huidu în relația fratelui cu Giulia Anghelescu. A recunoscut după 20 de ani: „E o problemă serioasă”

Vedeta a renunțat la prăjeală, dar recunoaște că uneori mâncâncă pizza vegetariană atunci când are poftă de ceva bun. Copiilor și nepoților orice vor, indiferent de cât de sănătoase ar fi aceste preparate.

„Cu pizza mă mai răsfăț, o dată pe lună, dar e obligatoriu vegetariană, însă a cartofi prăjiți nu mai miroase demult în bucătăria mea, decât atunci când vin în vizită Victor cu Ana sau nepotul meu, Horia – un adolescent de toată isprava, care încearcă să suplinească absența lui Victor”, a mai spus ea.

Marina Almășan, vacanță în Finlanda

Marina a fost de curând într-o vacanță în Finlanda, acolo unde s-a bucurat de peisaje, dar și de alte locuri pe care țara le oferă. Chiar dacă temperaturile sunt destul de scăzute aici, pe vedetă nu a deranjat-o deloc.

Citește și: Dorian Popa face dezvăluiri șocante: „Noi nu avem voie să fim în depresie, eu cred că e un alint”

„Am mers prin zăpadă, am respirat cel mai curat aer din lume, am privit cerul înstelat ( până acum aurora boreală nu si-a arătat chipul), am călătorit cu sania trasă de reni, ne-am făcut selfi-uri cu alpaca, am cutreierat sătucul elfilor lui Moș Crăciun și, mai ales, am netezit drumul către reședința lui Moș Crăciun din celebrul Rovaniemi. Una peste alta, am avut două zile dense și pline de inedit. Aventura continuă! Afară nu e frig : doar…-12 grade Celsius “, a povestit Marina Almășan pe rețelele de socializare.