Gabriela Cristea traversează o perioadă nefastă. Vedeta apelează la ajutorul fanilor: „Care sunt resursele voastre? Am nevoie, sunt într-o situație de genul acesta”

Gabriela Cristea pare să fi ajuns la capătul puterilor. Munca neîntreruptă, grija pentru familie, problemele din ultima vreme (în spațiul public s-a propagat ideea că ar fi participat beată la o emisiune, mai multe capturi video fiind folosite de contul de Instagram Viperele vesele în susținere acestei idei) pare că și-au pus amprenta asupra prezentatoarei TV.

07 iun. 2023, 12:51
Gabriela Cristea traversează o perioadă nefastă. Vedeta apelează la ajutorul fanilor: „Care sunt resursele voastre? Am nevoie, sunt într-o situație de genul acesta”

Gabriela Cristea recunoaște că nu mai are nicio resursă pentru a se pune pe picioare în această perioadă în care se simte epuizată atât fizic, cât și psihic. Prin urmare, ea a apelat la ajutorul fanilor, cerându-le recomandări de „resurse”. Vedeta regretă mult că locul de muncă nu-i permite, de cele mai multe ori, să se bucure nici de sărbători, nici de „punți”. În plus, vedeta adaugă că, atunci când este extenuată, nu are posibilitatea să-și ia zi liberă.

Am niște zile foarte aglomerate. Din păcate, nu mă simt foarte bine, fizic vorbind și voiam să vă întreb de unde să-mi iau resursele, pentru că nu pot să-mi iau o zi liberă. Un om care nu are o activitate ca cea pe care desfășor eu probabil că își ia o zi liberă, eu nu reușesc să fac asta și nu știu cum să reușesc să duc ziua asta la bun sfârșit. Stăteam acum și făceam o socoteală legată de felul în care lucrez eu în general. De cele mai mult ori nu am Paște, nu am Crăciun sau sărbătorile astea pentru care se face punte”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Citeste si Gabriela Cristea, prima reacție după ce a fost acuzată că a intrat beată în emisiune: „Nu am vrut să aveți o imagine defectuoasă despre mine”

Gabriela Cristea le cere ajutorul fanilor: „Care sunt resursele care vă fac să vă ridicați și să mergeți mai departe?”

Așa că Gabriela Cristea a apelat la fani în speranța că de undeva va apărea o idee bună.

Astăzi este o zi în care aș fi vrut să fac și eu punte și să stau acasă, dar nu și atunci vă întreb pe voi cum faceți atunci când nu puteți să faceți punte, să vă luați o zi liberă, concediu medical și care sunt resursele care vă fac să vă ridicați și să mergeți mai departe. Am nevoie, sunt într-o zi de genul acesta.

Când spun că mă simt rău, nu mă simt rău psihic că am vreo stare că am chef să stau și să nu fac nimic, ci mă simt rău fizic, nu mai am energie deloc, căci atunci când soliciți prea tare organismul, răspunde așa, adică nu-i prea place și zice că trebuie să ia o pauză, dar nu pot să iau o pauză”, a mai spus vedeta pe rețelele de socializare.

Citeste si Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt îngropați în datorii! Falimentul ar putea fi la o aruncătură de băț