Gabriela Cristea va naşte sub pază strictă. De ce îi este frică vedetei TV

Scandalul dintre Gabriela Cristea și tatăl său nu pare să aibă vreun final. Mai mult chiar, deși se apropie sorocul, vedeta TV face tot ce îi stă în putință pentru a-și pedepsi tatăl, pe Eugeniu. Și, evident, să nu îi îndeplinească cel mai mare vis al bătrânului.

22 sept. 2017, 07:42
Gabriela Cristea va naşte sub pază strictă. De ce îi este frică vedetei TV

Mai exact, spun surse apropiate vedetei TV, atunci când a aflat că tatăl ei ar putea să îi facă surpriza și să meargă la spital, să o viziteze după naștere, în speranța că își va vedea nepoțica, Gabriela a uitat să mai zâmbească li și-a pregătit „strategia”, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Gabriela Cristea s-a despărţit de studio: a intrat în concediu prenatal

Mai exact, ea a dat indicații clare personalului medical al clinicii private cu privire cine ar avea voie să intre la ea și le-a pus în vedere, imperativ, să nu îl lase pe tatăl ei să se apropie de ea. „Nu vrea să audă de el, nu îl va lăsa niciodată să se apropie de nepoata lui. Este categorică în această privință, oricât au încercat cei din jur să o îmbune. Știe că bătrânul ar vrea să își vadă nepoțica și în acest fel se răzbună pe el. Le-as spus și amicilor ei să nu arate tatălui ei fotografii cu micuța, după ce va naște, este decisă să nu o lase pe fetiță să își cunoacă bunicul”, a spus un apropiat de-al Gabrielei Cristea.

„Nu înțeleg și nu pot să o înțeleg. Și, cred că nici nu o să mai mă chinuiesc să o înțeleg. Nu, nu pot să o contactez, oricâte eforturi aș fi făcut. Încerc să dau de ea, dar degeaba. Voiam să o felicit că va avea copil, că va deveni mamă, că, în sfârșit, va înțelege ce înseamnă să fii părinte. Dar, oricât ar fi de dureros pentru mine, ea nu îmi dă niciun semn. Eu, totuși, îi doresc să fie fericită și să fie o mamă binecuvântată”, a spus, cu o voce stinsă, cu ceva vreme în urmă, Eugeniu Cristea.

Citeşte şi Prin ce drame cumplite a trecut Gabriela Cristea. Nimeni nu ştie cât a suferit

Naște peste puțin timp

Gabriela Cristea este însărcinată şi va deveni pentru prima dată mamă, după ani de chin şi tratamente costisitoare, aşa cum Spynews.ro a anunţat, în exclusivitate. Tavi Clonda a anunţat în exclusivitate, în emisiunea „Star Matinal e pe Val”, că pe data de 11 octombrie 2017, conform medicilor, îşi vor vedea fetiţa pentru prima oară.

„Va purta trei nume, deoarece fiecare nume are o semnificaţie pentru noi. Nu îl spun pana nu se naşte. Vreau sa fie sănătoasă. Oricum ar fi este copilul nostru, o sa îl iubim din tot sufletul nostru. O sa ne impartim cumva sarcinile. El şi-a dorit sa fie cel care ii face băiţa. Cred ca face un pic de yoga acum. Are un program de sughiţă în fiecare seara. Ăla e momentul nostru”, a mai spus Gabriela.