Gabriela Cristoiu, bătută cu bestialitate în ziua de Paşte: „M-a lovit cu picioarele în burtă. Am căzut lată pe jos”

Gabriela Cristoiu a fost bătută cu bestialitate în ziua de Paşte, chiar de iubitul ei. Acesta a lovit-o la nivelul feței și toracelui, suferind răni grave, ba chiar ajungând la spital. Nu este prima dată când bărbatul este violent cu ea, însă, Gabriela l-a iertat și i-a mai oferit o șansă.

07 mai 2021, 21:57
Gabriela Cristoiu, bătută cu bestialitate în ziua de Paşte: „M-a lovit cu picioarele în burtă. Am căzut lată pe jos”
Gabriela Cristoiu, bătută cu bestialitate în ziua de Paşte

Gabriela Cristoiu

, bătută cu bestialitate în ziua de Paşte. Vedeta a dezvăluit aceste detalii cutremurătoare şi a povestit cum s-a întâmplat totul. Ceea ce l-a deranjat foarte tare pe bărbat au fost nişte mesaje pe care tânăra le-a primit de Paşte. Gelozia l-ar fi făcut să vadă roșu în fața ochilor și s-a năpustit asupra iubitei sale cu pumni și picioare.

Citeşte şi: Laurette, bătută CRUNT în Centrul Capitalei! Vedeta a ajuns la poliție

Gabriela Cristoiu, bătută cu bestialitate în ziua de Paşte

Bruneta a dezvăluit că a fost internată în spital două zile după ce a fost bătută. Pentru a scăpa cu viață din mâinile agresorului ei, a sărit pe geam.

Iubitul meu m-a bătut în ziua de Paște. Am fost la biserică, am pregătit masa și acest om s-a gândit el că de ce primesc așa mesaje de Paște. Nu există așa ceva, nu m-am născut în junglă. A băut un pahar de vin, el este musulman. M-a lovit, deci nu există așa ceva, nu se justifică.

Acest om a fost foarte supărat pentru că eu am primit niște mesaje de Paște fericit. M-a lovit, se vede, am fost să-mi iau de la INML, m-a lovit cu picioarele în burtă. Am căzut lată pe jos, am mers la baie pentru că îmi curgea sânge din nas. Am fost 2 zile internată, sunt o mână de om. I-am spus să plece din România și a și plecat‘, a spus Gabriela Cristoiu la Acces Direct.