Gabriela Firea a explicat cum vor decurge alegerile în Bucureşti: „Am luat toate măsurile. Bucureştenii pot veni fără grijă la vot”

Gabriela Firea a publicat un material prin care explică cum se va desfăşura votul la alegerile locale organizate pe 27 septembrie. Primarul Capitalei a oferit asigurări cetăţenilor din Bucureşti că s-au luat toate măsurile pentu ca votul să fie făcut în siguranţă.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 06:11
Gabriela Firea a explicat cum vor decurge alegerile în Bucureşti: „Am luat toate măsurile. Bucureştenii pot veni fără grijă la vot”

„Votul este esența democrației! Votul este un drept constituțional al fiecăruia dintre noi, câștigat prin multă suferință. Împreună cu toți colegii mei candidați la primăriile de sector, primari și viceprimari în funcție, am luat toate măsurile ca duminică, 27 septembrie, în București să se voteze în siguranță. Îi asigur pe toți bucureștenii că pot veni fără grijă la vot!”, scrie Gabriela Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea: Nicuşor Dan la mine se referea atunci când a rostit cuvântul „panaramă”

De asemenea, primarul Capitalei a adăugat faptul că la fiecare secţie vor exista măşti, mănuşi şi dezinfectanţi, astfel încât votul să decurgă normal, cu toate că este organizat în condiţii de pandemie.

ALEGERI LOCALE 2020. Nicuşor Dan, favorit în faţa Gabrielei Firea la casele de pariuri. Câte primării de sector ar câştiga PSD

„O simplă mască şi un dezinfectant ne ajută să mergem la vot fără riscuri. La fiecare secţie de votare veţi găsi măşti, mănuşi şi dezinfectanţi. Condiţiile sunt asigurate astfel încât votul să decurgă aproape normal, chiar dacă sunt condiţii de pandemie. Vă rog pe toţi să veniţi la vot, este foarte important să ne împlicăm împreună pentru soarta oraşului nostru” , a declarat Gabriela Firea în videoclipul postat.