Gabriela Firea, critici dure la adresa PNL! „Au o strategie eronată, fac zilnic erori la guvernare”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut publică, în direct la România TV, strategia PNL de a organiza alegerile parlamentare anticipate. Însă, nu atunci când va fi termenul lor.

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 18:24
Gabriela Firea, critici dure la adresa PNL! „Au o strategie eronată, fac zilnic erori la guvernare”

”În mod normal trebuia să avem în primăvară alegeri locale și la toamnă alegeri generale. Așa era și normal, și la termen, și moral, și respectam și cutumele europene și recomandările Comisiei de la Veneția, și Constituția. Din păcate, acum se dorește altceva. Se doresc alegeri anticipate parlamentare tocmai pentru ca populația să nu sancționeze PNL-ul la toamnă, pentru nerealizările din această perioadă. Și s-au gândit să facă următoarea strategie. PNL să beneficieze de faptul că președintele, câștigând al doilea mandat, este acum într-o situație bună din punct de vedere politic, are o cotă importantă și practic PNL să beneficieze de cota președintelui, nu de realizările la guvernare și practic să mai uite cetățenii de gafele de la guvernare și ei să primească un scor bun. Numai că ei uită un singur lucru. Românii sunt foarte inteligenți și în cazul în care vor forța alegeri anticipate, românii vor spune, cel puțin din ce citesc și eu și din ce spun oamenii cu care mă întâlnesc, președintele a luat al doilea mandat este într-o parte, iar în partea a doua este PNL-ul care uită ce face la guvernare.” , a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a adăugat faptul că din punctul ei de vedere, PNL are o strategie eronată şi face zilnic erori la guvernare. Mai mult decât atât, aceasta consideră că partidul nu va câştiga parlamentarele.

„PNL merge pe o carte greșită, din punctul meu de vedere. Are o strategie eronată. Zilnic face erori la guvernare și crede că beneficiază de valul de încredere și simpatie pe care îl are președintele și să câștige parlamentarele. Nu vor câștiga parlamentarele. Eu am văzut sondajele, inclusiv în București și diferențele nu sunt de la 40 la 20, diferența este de 10 procente. După ceea ce fac în fiecare zi la guvernare este în mod evident că sunt pe un drum greșit. Strategia e total eronată”, a precizat Gabriela Firea la România TV.