Gabriela Firea anunţă că instanţa îl obligă pe Nicuşor Dan să cumpere 40 de tramvaie româneşti, proiect pe care primarul a încercat să-l blocheze. „Să curgă anii de mandat, Nicuşor doarme în dulap!”

Gabriela Firea s-a lansat marţi într-un nou atac la adresa primarului Nicuşor Dan şi a administraţiei sale, pe care îi acuză de blocaje la nivelul Societăţii de Transport Bucureşti.

21 sept. 2021, 12:45
Gabriela Firea anunţă că instanţa îl obligă pe Nicuşor Dan să cumpere 40 de tramvaie româneşti, proiect pe care primarul a încercat să-l blocheze. „Să curgă anii de mandat, Nicuşor doarme în dulap!”

Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că a anulat achiziţia de tramvaie româneşti, demarată în vremea când ea deţinea funcţia de primar general, însă o instanţă de judecată a decis să oblige Primăria Capitalei şi STB să cumpere 40 de tramvaie de producţie autohtonă. Decizia este definitivă, astfel că se aşteaptă ca ea să fie pusă în practică.

Ghinion pe capul bucureștenilor să fie conduși de un primar PNL-USR-Plus care și-a făcut un scop din a bloca totul!Suntem într-o situație incredibilă în București : Primăria Capitalei și STB sunt obligate de o instanță de judecată, definitiv, să cumpere 40 de tramvaie românești. Sună ciudat, în condițiile în care în București circulă tramvaie vechi de 30-40 de ani. Mai bine spus, a fost nevoie ca un judecător să decidă că este nevoie de tramvaie noi, nu cum a decis Primarul General la începutul anului„, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi Gabriela Firea aruncă săgeţi către Executiv: Total greșită intenția guvernului de a obligă personalul din domenii vitale să se testeze pe banii proprii!

„Nicusor Dan a cerut anularea achiziției tramvaielor românești, produse la Pașcani, fără motive întemeiate, doar pentru că licitația a fost organizată pe când eu conduceam Primăria Capitalei.

O licitație începută în 2019 și finalizată din iulie 2020.

Dacă apucam să semnez contractul, acum am fi avut câteva tramvaie noi în București.

Nu aș vrea să cred că a fost un motiv și faptul că aceste tramvaie sunt produse de o firmă din Pașcani și nu de compania de la Arad.

Apropos, când vine primul tramvai produs la Arad și ce se mai întâmplă cu valoarea contractului?

Dacă mai era nevoie de încă o dovadă că primarul “dreptei unite” a venit la Primăria Capitalei să strice, în loc să construiască, iată că a venit.

Oare este nevoie de instanță pentru fiecare proiect blocat de actualul primar doar pentru că a fost început de mine și echipa mea?

De un an, în Capitală nu se mișcă NIMIC!

Nu a început nici un proiect nou, nu își mai amintește nicio promisiune din campanie.

Să curgă anii de mandat, Nicusor doarme în dulap!

#CapitalaBlocataDePrimar
#UnOrasÎnghetat
#FugInvestitiileDinBucuresti
#NuLePasaDeOameni”, a mai scris fostul Primar General al Capitalei.

Citeşte şi Gabriela Firea promite românilor o salvare de la „apocalipsa prețurilor la energie”. „Nu este deloc adevărat că în UE nu se mai pot plafona tarifele”


loading...