Gabriela Firea aruncă bomba: „Nicuşor Dan a plecat în concediu la mare cu documente scoase din primărie în original”

Gabriela Firea vine, joi seară, cu un nou atac acid la adresa lui Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, pe care îl acuză că a plecat la mare cu documente publice din primărie sub pretextul studiului.

05 aug. 2021, 21:06
Gabriela Firea aruncă bomba: „Nicuşor Dan a plecat în concediu la mare cu documente scoase din primărie în original”

Gabriela Firea aruncă bomba. Senatorul PSD  spune că Bucureștiul a pierdut fonduri importante pentru că foarte multe proiecte au rămas blocate la nivel de primărie şi acest lucru poate fi considerat un atentat la siguranța naţională.

Gabriela Firea aruncă bomba: „Nicuşor Dan a plecat în concediu la mare cu documente scoase din primărie în original”

„Cred că este un atentat la siguranța națională pentru că orice națiune trece printre priorități siguranța financiară la siguranță națională.

Există studii deja făcute de instituții cu reputație care știu să facă acest tip de evaluări câți bani, bani enormi şi ce buchete a pierdut Bucureștiul din cauza faptului că din octombrie anul trecut totul este blocat prin suspendarea PUZ-urilor sectoriale prin faptul că nu se mai semnează autorizații de construire, certificate de urbanism PUZ-uri pentru dezvoltări decât pe sprânceană. Atenție! Niciodată dar niciodată nu am verificat cine sunt beneficiarii unor astfel de documente de urbanism. Nu este treaba primarului. Primarul învestește cu formula administrativă un documente întocmit de specialiști.

Acum în primăria Capitalei se introduc în Google numele beneficiarilor, firmele, se caută acționarii li se dau semnale. Din octombrie și până acum sunt membrii ai asociației oamenilor de afaceri îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă acum, sunt blocate proiecte de sute de milioane de euro. Acele companii au credite luate de la bănci, au angajați, au început să dea afară oameni, nu mai pot să mai țină aceste investiții pentru că sunt blocaţi cu toate documentele și cu toate avizele la nivelul Primăriei Capitalei.

În schimb să aleg, se pescuiesc, dar pe interese politice dacă sunt sunați de șefii de la PNL și URS și de sponsorii din campanie.

Îmi asum ceea ce spun, sunt dovezi și toate instituțiile statului știu aceste lucruri.

Domnul Dan a plecat acum în concediu la mare scoțând din instituție documente publice în original, ceea ce este ilegal. A plecat cu mai multe documente urbanistice de la Direcția de Urbanism în original. Nu ai voie să scoți din instituția publică documente în originali, este ilegal.

Nu ești din instituție cu mai multe documente, chipurile să le studiezi tu cu prietenii tăi”, a spus Gabriela Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea critică dur scumpirea serviciilor esenţiale: „Somăm Guvernul să coboare în lumea reală şi să ia decizii de urgență prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot să facă față scumpirilor”