Gabriela Firea, atac furibund la adresa lui Nicuşor Dan. „Nu cred că e normal să avem o Capitală plină de gropi, gunoaie şi rozătoare”

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, a lansat un atac virulent la adresa primarului general Nicuşor Dan pe care-l consideră vinovat de faptul că Bucureştiul este "plin de gropi, gunoaie, duhoare, rozătoare, tântari şi parcuri neîngrijite".

11 aug. 2021, 10:05
Gabriela Firea, atac furibund la adresa lui Nicuşor Dan. „Nu cred că e normal să avem o Capitală plină de gropi, gunoaie şi rozătoare”

Fostul primar general Gabriela Firea s-a arătat nemulţumită de modul în care arată Bucureştiul de când administraţia a fost preluată de Nicuşor Dan.

„Bună dimineaţa celor care NU cred că este normal să avem o Capitală plină de gropi, gunoaie, duhoare, rozătoare, tânţari, parcuri neîngrijite etc. Ca acum, nu a fost nicicând!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

De asemenea, senatoare PSD îl acuză pe primarul general Nicuşor Dan că nu a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei destinat persoanelor cu dizabilităţi deoarece „nu vrea să plătească”. De asemenea, Gabriela Firea susţine că Nicuşor Dan este preocupat „doar de satisfacerea sponsorilor şi a camarilei politice”.

„Mă întreb: oare doarme liniștit primarul «dreptei», știind câtă suferinţă provoacă? Peste 60.000 de bolnavi cronici din Bucureşti au fost uitaţi, părăsiţi de noul primar cu inima de piatră! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primaria generală la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social- democraţi, de peste 3 ani.

6 luni în care aceşti oameni, aflaţi într-o situaţie critică – persoane cu dizabilităţi -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că şi suma primită de la Guvern este infimă. Se intreabă, oare, domnul Dan, la ce au renunţat aceşti oameni năpăstuiţi de soartă? La medicamente, la alimente, la terapii, la plata utilităților? Are vreo remuscare?

Bani sunt, nu există scuza lipsei de buget! Nu vrea să platească, pur si simplu! E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor si a camarilei politice!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea, nemiloasă cu Nicuşor Dan. „Peste 60.000 de bolnavi cronic au fost părăsiţi de noul primar cu inimă de piatră. E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor”

Mai mult, Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicuşor Dan că stă cu documente nesemnate pe birou, în timp ce cetăţenii Capitalei așteaptă certificatele de urbanism sau autorizațiile de construire de luni întregi.

„NIMIC nu se face în București, nimic nu mișcă în Capitalei! NIMIC! Și nu o spun eu, ci foștii aliați ai actualului Primar General. Și-au dat seama și ei că-l cheamă, de fapt, NIMICușor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns”, a mai precizat fostul primar general.

Citeşte şi: Gabriela Firea, noi acuzaţii la adresa primarului general: „Nimic nu se face în Bucureşti. NIMICușor Dan stă cu teancurile de documente pe birou luni întregi”