Gabriela Firea, atac la adresa PNL după sesizarea CCR privind amânarea plăţii ratelor. „Proba cinismului! Nu le pasă de oameni”

Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului, susţine că liberalii au atacat la Curtea Constituţională legea PSD privind amânarea ratelor la bănci pentru că "nu le pasă de oameni". Edilul afirmă că aceasta este "proba cinismului" de care a dat dovadă PNL.

RomaniaTV.net
06 apr. 2020, 09:24
Gabriela Firea, atac la adresa PNL după sesizarea CCR privind amânarea plăţii ratelor. „Proba cinismului! Nu le pasă de oameni”

„Dovada vie că nu le pasă de oameni! Proba cinismului! În toată lumea s-au luat măsuri pentru protecţia populaţiei în faţa crizei sociale şi economice provocate de pandemia de coronavirus, numai la noi guvernul nu numai că nu are propriile iniţiative benefice pentru cetăţeni, dar le şi blochează pe cele parlamentare, ale celorlalte partide: PSD, Pro România, Alde, Udmr.

În normele de aplicare la OUG privind amânarea plăţilor ratelor bancare, cei de la guvern au copiat din proiectul de lege făcut de PSD în Parlament.

Diferenţa majoră e ca în OUG guvernamentală se percepe dobândă la dobândă, pe perioada amânarii, în timp ce în proiectul PSD este doar un decalaj al calendarului de rambursare a creditului, fără costuri suplimentare.

Trageţi Dvs concluziile!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook. 

Reacţia edilului Capitalei vine după ce PNL a anunţat că a atacat la CCR legea în varianta PSD privind amânarea ratelor bancare.

PNL a atacat la CCR varianta PSD a legii amânării ratelor la bănci, dar şi suspendarea plăţii utilităţilor şi contribuţiilor sociale