Gabriela Firea, cel mai bine cotată într-un sondaj pentru Primăria Capitalei. PNL l-a testat pe Ilie Bolojan

PNL l-a testat pe Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor, pentru funcţia de primar al Capitalei, într-un sondaj INSCOP. Ilie Bolojan este cotat la 22% intenţie de vot, la egalitate cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

25 nov. 2022, 20:27
Gabriela Firea, cel mai bine cotată într-un sondaj pentru Primăria Capitalei. PNL l-a testat pe Ilie Bolojan
Gabriela Firea

Gabriela Firea, cel mai bine cotată într-un sondaj pentru Primăria Capitalei. Pe primul loc se află fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, cu 34% intenţie de vot, scrie news.ro. „Nu am știință de faptul că am fost cuprins într-un astfel de sondaj”, a declarat Ilie Bolojan pentru Libertatea.

Citeşte şi: Sondaj CURS: PSD se menţine pe prima poziţie în intenţia de vot. Doar patru partide ar atinge pragul electoral în acest moment

Potrivit sondajului PNL, pe locul doi este plasat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, cu 22% intenţie de vot, la egalitate cu Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor.  Primarul general în funcţie, Nicuşor Dan, are 17% , în timp ce liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, este cotat la 11%.

Printre liderii PNL testaţi în sondaje pentru Primăria Capitalei se mai numără Rareş Bogdan, Sebastian Burduja şi Stelian Bujduveanu.

Citeşte şi: Sondaj. Moldovenii nu vor unirea cu România, însă vor în UE

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat, pe 9 septembrie, că „prietena mea” Gabriela Firea „îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap” la alegerile pentru Primăria Municipiului Bucureşti.