Gabriela Firea cere REPETAREA alegerilor. „Lucrurile nu pot rămâne aşa. Sunt mii de voturi anulate, care îmi aparţin”

Gabriela Firea a solicitat repetarea alegerilor locale, după ce mai multe persoane, ce ar fi membri USR-PLUS, umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o sală a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1.

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 20:22
Gabriela Firea cere REPETAREA alegerilor. „Lucrurile nu pot rămâne aşa. Sunt mii de voturi anulate, care îmi aparţin”

„Lucrurile nu pot rămâne așa! Trebuie sesizate toate organismele internaționale, ambasadele. Sunt mii de voturi anulate, care îmi aparțin. Sunt anulate fără niciun motiv. Dacă nici acestea nu sunt elemente care dă ducă la renumărarea voturilor sau chiar la repetarea alegerilor, nu mai putem să spunem că trăim într-o țară democratică.”, a declarat Gabriela Firea, la Antena3.

Marcel Ciolacu cere ANULAREA alegerilor după filmarea în care membri USR-PLUS ar umbla în saci cu voturi. „E incredibil”

La rândul său, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a cerut anularea alegerilor, după ce în spaţiul public a fost dezvăluită o filmare în care persoane care ar fi membri ai USR-PLUS umblă la buletinele de voturi, strânse în saci. De asemenea, liderul social-democrat crede că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să fie la curent cu aceste fapte.