Marcel Ciolacu cere ANULAREA alegerilor după filmarea în care membri USR-PLUS ar umbla în saci cu voturi. „E incredibil”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a cerut anularea alegerilor, după ce în spaţiul public a fost dezvăluită o filmare în care persoane care ar fi membri ai USR-PLUS umblă la buletinele de voturi, strânse în saci. De asemenea, liderul social-democrat crede că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să fie la curent cu aceste fapte.

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 20:16
Marcel Ciolacu cere ANULAREA alegerilor după filmarea în care membri USR-PLUS ar umbla în saci cu voturi. „E incredibil”

România TV a difuzat miercuri imagini suprinse de camerele de supraveghere în care persoane, care ar fi membri ai USR-PLUS, umblă la sacii cu buletinele de vot într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1, o sală care, în mod normal, ar trebui păzită de Jandarmerie.

Mai mult, indivizii sunt filmați când iau mai mulți saci cu voturi.

„Este incredibil ca poliția și jandarmeria să facă așa ceva, să înlesnească așa ceva. Nici la ultima comună din România nu s-a întâmplat așa ceva. Ministerul Public ar trebui să se autosesizeze, să strângă probe. Mâine, vom strânge avocații și vom face toate analizele. Vom sesiza și noi organele. Trebuie anulate alegerile. Este imposibil ca președintele României să nu fi avut aceste informații”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena3.

Dan Tudorache, noi dezvăluiri despre scandalul de la Biroul Electoral Sector 1. „Îşi bat joc de noi. Efectiv furau cu sacul” VIDEO