Gabriela Firea continuă atacurile PSD la adresa guvernului pe tema eşecului campaniei de vaccinare: „Minciuni pe bandă rulantă!” VIDEO

Senatorul PSD, Gabriela Firea, taxează ”răzgândelile” lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu, în privința campaniei de vaccinare. În ciuda faptului că anunțau obiective mari, pe măsură ce au văzut că ritmul nu este cel sperat, președintele și premierul au dat înapoi de la o declarație la alta.

31 mai 2021, 16:50
Gabriela Firea continuă atacurile PSD la adresa guvernului pe tema eşecului campaniei de vaccinare: „Minciuni pe bandă rulantă!” VIDEO

Gabriela Firea este ultimul membru marcant al PSD care atacă guvernul pentru ratarea primului obiectiv propus, de 5 milioane de vaccinaţi până la 1 iunie.

”Planul “cincinal” de vaccinare se schimbă de la o zi la alta, de la o declarație la alta. Pe principiul : promitem mult, să ne dăm mari, și vedem noi pe cine dăm vina că nu am reușit…. #MinciuniPeBandăRulantă #IncompetențăLaGuvernare”, scrie Gabriela Firea, ilustrând postarea cu un montaj video realizat de PSD şi distribuit de prim-vicepreşedintele partidului.

PSD: „Jalnică imagine oferă țării un premier neputincios”

„Cîțu a îngropat oficial campania de vaccinare abandonând ireponsabil orice țintă, după ce, oricum, de tot ce și-a propus s-a ales praful!

Întâi 10,4 milioane de români vaccinați în septembrie, apoi 5 milioane de vaccinați la 1 iunie. Nimic nu e în stare să ducă la bun sfârșit! Doar să sfideze bunul-simț și logica datelor care arătă un declin dramatic al campaniei de vaccinare. Iar acum, acest tragicomic Domn Goe al guvernării vine și țipă la primarii cărora nu le-a oferit vaccinuri și la opoziție, în general, că nu-l ajută!

PSD a propus Pact național pe sănătate, de două ori, în 2020! Au refuzat zgomotos!

Le-am propus plan de măsuri pentru accelerarea vaccinării și focus pe zona rurală la începutul acestui an. Au replicat superior că știu ei mai bine.

Jalnică imagine oferă țării un premier neputincios care vrea să guverneze folosind orgoliul în loc de pricepere și aroganță în loc de responsabilitate!”, este postarea PSD publicată sâmbătă.

https://www.facebook.com/gabifirea/videos/480532336537736

Citeşte şi: Raluca Turcan: „Am identificat sute de copii în caz avansat de boală fără acces la asistență medicală”