Gabriela Firea critică numirea lui Dragoș Constantin în funcția de șef al CET Grivița: „Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă”

Gabriela Firea critică numirea lui Dragoș Constantin în funcția de șef al CET Grivița. Acesta este licenţiat în pictură şi este consilierul personal al primarului din Sectorul 1, Clotilde Armand.

02 iun. 2021, 19:26
Gabriela Firea critică numirea lui Dragoș Constantin în funcția de șef al CET Grivița: „Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă”

Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare în care a criticat numirea în funcţia de şef al CET Griviţa a lui Dragoș Constantin.

Gabriela Firea: De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie

Citeşte şi Gabriela Firea continuă atacurile PSD la adresa guvernului pe tema eşecului campaniei de vaccinare: „Minciuni pe bandă rulantă!” VIDEO

„De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie! Aceasta e soluția Primăriei Sectorului 1 la problema apei calde din București. Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă ale pictorului numit administrator al CET Grivița. Nu, nu este o glumă!

Majoritatea PNL-USR din Consiliul Local al Sectorului 1 l-a numit în funcția de administrator al CET Grivița pe domnul Dragoș Constantin, licențiat în pictură, cu master în Arte Vizuale și Comunicare Vizuală.

Ce îl recomandă pentru această funcție? Cu siguranță măiestria și talentul său… și, desigur, faptul că e consilier personal al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Ce ”capodoperă” de reforma administrativă face USR-Plus în Capitală!”, a scris senatorul PSD pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Gabriela Firea îi dă peste nas lui Nicușor Dan: „Am muncit 3 ani la proiect. Mă bucur că proiectul realizat de mine şi echipa mea este apreciat şi finanțat de Comisia Europeană”