Gabriela Firea critică teoria lui Traian Băsescu despre cazul Costanda: „Soluţia este nelegală!”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a criticat duminică seara soluţia lui Traian Băsescu la cazul Costanda. 

RomaniaTV.net
09 aug. 2020, 19:08
Gabriela Firea critică teoria lui Traian Băsescu despre cazul Costanda: „Soluţia este nelegală!”

„Dl Băsescu face declaraţii halucinante şi periculoase! Nu poate nici Preşedintele României, nici Premierul şi nici Primarul General să cedeze o parte din patrimoniul ţării, respectiv din patrimoniul Municipiului Bucureşti – o suprafaţă de teren -, prin simpla lui semnatură!

„Solutia salvatoare” a Domnului Băsescu este nelegală! Orice decizie care priveşte Patrimoniul oraşului se ia de către Consiliul General, prin vot de două treimi. Nu-i ajunge că l-a improprietărit din pixul lui pe Costanda, pe Lege 10, acum ar mai vrea o dispoziţie tot din pix, făra nicio bază legală! Şi când ne gândim că această persoană a fost şi primar general şi preşedinte, de vreo două ori! Nu este ruşinos să nu ştii, să nu te pricepi – poţi să întrebi un specialist -, este ruşinos să te crezi genial, propunând soluţii ilegale!”, a declarat pentru stiripesurse.ro Gabriela Firea.

Citeşte şi: Traian Băsescu are soluţia la scandalul Costanda! „Deblochez situaţia în câteva ore”

Traian Băsescu a susţinut duminică seara că situaţia „o deblochez în câteva ore”, în ideea că ar ajunge din nou primar general al Capitalei. 

„Dacă voi candida, situația va fi deblocată în câteva ore, pentru că pur și simplu, prin dispoziție de primar, îi dau lui Costanda terenul din Satul Francez. Punct”, a declarat Traian Băsescu, duminică seara, la Digi24.