Gabriela Firea dă de pământ cu măsurile de la Ministerul Sănătăţii pentru elevi: Sunt habarnişti în funcţii cheie. E jungla de dreapta!

Gabriela Firea vine cu o declaraţie dură cu privire la măsurile instituite de Ministerul Sănătăţii în ceea ce priveşte purtarea măştii la orele de sport de către elevi.

10 mart. 2021, 10:37
Gabriela Firea dă de pământ cu măsurile de la Ministerul Sănătăţii pentru elevi: Sunt habarnişti în funcţii cheie. E jungla de dreapta!

Gabriela Firea dă de pământ cu măsurile de la Ministerul Sănătăţii.

Gabriela Firea dă de pământ cu măsurile de la Ministerul Sănătăţii pentru elevi: Sunt habarnişti în funcţii cheie. E jungla de dreapta!

„Mascā la ora de sport pentru copii??Cum fac unii politicieni ajunsi la putere fārā competente, tot felul de declaratii stupide. Una dintre acestea este cea a secretarului de stat, Andreea Moldovan, privind obligativitatea purtării măștii de cātre copii, la orele de sport. Si vād cā insistā pe idee!

Înainte de a face astfel de recomandări, cei de la Ministerul Sănătății ar trebui să se informeze în primul rând de la Organizația Mondială a Sănătății și nu din unele “studii” la care fac referire fără a indica sursele. Sau din capul lor!

OMS nu recomandă masca în activitățile sportive! Dimpotrivă, consideră că masca este contraindicată în timpul acestor activități, întrucât se umezește rapid și devine un receptor de viruși și bacterii ce pot genera alte boli infecțioase.

O invităm pe doamna secretar de stat Moldovan să facă o oră de sport cu masca pe față și abia după aceea să vină să ne explice cum și de ce trebuie să facă sport copiii, cu masca pe figură.
Doamne, mare ti-e grādina!
#IncompetentaLaGuvernare
#NuLePasāDeOameni
#JunglaDeDreapta
#HabarnistiÎnFunctiiCheie”, a spus Gabriela Firea.

Secretarul de stat în ministerul Sănătății a vorbit despre importanţa măştilor de protecţie la orele de educaţie fizică. Andreea Moldova spune că atât studii cât și necesitatea susținerii eforturilor făcute la nivelul instituțiilor de învățământ pentru combaterea infectărilor cu Covid-19. Oficialul din Ministerul Sănătăţii ar fi păcat ca pentru o oră de educație fizică în care copiii să nu poarte masca de protecție, să fie compromis tot efortul depus de școală până la acel moment.

„Păstrăm masca în clasă, pe coridoare, în toate spațiile interioare, ceea ce înseamnă că elevii, dacă poartă cum trebuie masca, teoretic sunt protejați. În schimb mergem la ora de sport și o dăm jos. Dacă la ora de sport sau ulterior se identifică un copil bolnav, toți colegii care au stat în preajma lui fără mască sunt automat contacți direcți și automat merg în izolare. Este efectiv păcat, ca pentru o oră de educație fizică pe care poți să o faci în mod protejat, să compromiți tot efortul din restul școlii”, a susținut Andreea Moldovan.

Citeşte şi: Precizare de la ministerul Educaţiei: Masca nu este obligatorie la orele cu instrumentele de suflat şi la preşcolari, indiferent de vârstă


loading...
Partenerii noștri