Gabriela Firea dă de pământ cu Nicuşor Dan, după anunţul redeschiderii şcolilor: Îi jigneste înca o dată pe cetăţeni! E un laş, care nu-şi asumă responsabilitatea

Gabriela Firea a venit cu un atac extrem de dur la adresa lui Nicuşor Dan, după ce Klaus Iohannis a anunţat redeschiderea şcolilor pe 8 februarie. Senatorul PSD a vorbit despre faptul că Dan a ordonat oprirea transportului şcolar, asigurat de STB la propunerea sa ca primar.

02 feb. 2021, 19:01
Gabriela Firea dă de pământ cu Nicuşor Dan, după anunţul redeschiderii şcolilor: Îi jigneste înca o dată pe cetăţeni! E un laş, care nu-şi asumă responsabilitatea

Gabriela Firea dă de pământ cu Nicuşor Dan, după anunţul redeschiderii şcolilor. Aceasta subliniază că actualul primar este un laş care nu şi asumă deciziile.

Gabriela Firea dă de pământ cu Nicuşor Dan, după anunţul redeschiderii şcolilor. Anunţul făcut de social-democrată

„Luni incepe scoala fizic, in sfarsit! A confirmat si K. Iohannis. Ce s-a gandit noul primar al Capitalei? Sa “dea o mânā de ajutor” familiilor din Bucuresti si Ilfov. Asa ca a ordonat oprirea transportului scolar, asigurat de STB la propunerea mea ca primar, si prin votul consilierilor generali social-democrati. Da, da, este incredibil! Dar cat se poate de real!
In plus, ca un las, nu-si asuma decizia crunta luata de el personal – sunt martori din primarie si STB -, asa ca a dispus ca anuntul sa fie facut, chipurile, ca o decizie a Asociatiei de dezvoltare pentru transport.Adica, îi jigneste înca o data pe cetateni!

Si asta pentru ca el, chiar el este Presedintele Asociatiei de dezvoltare – ca primar general.
Mai mult, o astfel de hotarare trebuia luata de catre Comitelul Director si AGA, adica ar fi trebuit sa voteze, alaturi de primarul Capitalei, si presedintele CJ Ilfov, si cei 40 de primari ai oraselor si comunelor din Ilfov.

Votul primarului general este hotarator, deoarece STB suporta 90% din costul transportului public in regiunea Bucuresti – Ilfov.
Degeaba s-a ascuns sub semnatura conducerii ADI-ului de transport!
Este de notorietate ca primarul general are un vot de aur in Consiliul Director. Vot de aur pe care eu l-am folosit pentru a ajuta elevii iar Nicusor Dan il foloseste impotriva copiilor, a parintilor lor si a familiilor din care provin.

Plus o noua sursa de aglomerare a traficului rutier in zona scolilor. Dupa ce a blocat construirea Spitalului Metropolitan, a Pasajului Doamna Ghica, a lucrarilor din Prelungirea Ghencea, noul primar al #DrepteiUnite se razbuna si pe copii.

Asta este “noul Bucuresti” clamat in campanie! Asta inseamna “modernizarea” Bucurestiului promisa!
#PrimarÎmpotrivaOamenilor
#MasuriDure #NuÎiPasāDeCetateni”,a declarat Gabriela Firea.

Citeşte şi: Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea: Premierul şi ministrul de Finanţe să vină grabnic în Parlament cu bugetul de stat întârziat. Românii trebuie să ştie ce intenţii are guvernarea de dreapta cu viaţa lor
 


loading...