Gabriela Firea, după incidentul de la Spitalul Pantelimon: „Probabil că ministrul Voiculescu își schimbă cravata acum sau își alege costum pentru mâine”

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a făcut dezvăluiri de ultimă oră la România Tv după tragedia de la Balș și incidentul de la Sfântul Pantelimon.

31 ian. 2021, 22:48
Gabriela Firea, după incidentul de la Spitalul Pantelimon: „Probabil că ministrul Voiculescu își schimbă cravata acum sau își alege costum pentru mâine”
Pensii majorate cu 40%. Gabriela Firea: Dacă eşti la guvernare, trebuie să faci rost de bani

„Cel mai grav e că nimeni nu își asumă ce se întâmplă acum. Am avut 15 miniștri ai Sănătății din partea Dreptei, cei mai mulți de la PNL. Domnul Voiculescu a mai fost la Minister, l-a mai condus.

Probabil că în acest moment ministrul își mai schimbă poza de profil de pe Facebook, așa cum a făcut acum câteva zile… Probabil își schimbă cravata sau își alege un costum pentru mâine. Această persoană dovedește rea credință, dovedește cinism. Aș vrea să-l întreb dacă a luat legătura cu Tătaru să-l întrebe ce a făcut cât a fost ministru.

Din prima zi a mandatului trebuia să meargă la toate spitalele COVID și suport Covid. Nu sunt atât de multe. Trebuia să vadă ce se întâmplă pe teren”, a spus Firea la România Tv.

Gabriela Firea e de părere că miniștrii USR-PLUS „nu au nicio calificare, au CV-uri scoase din joben” și că e vina lui Orban pentru că le-a lăsat o asemenea responsabilitate.

„Oamenii mor în spitale, se întâmplă astfel de incidente îngrozitoare și autoritățile se laudă, se felicită și apoi postează pe Facebook. Cinismul a căpătat proporții impresionante. Acum dacă tot și-au dorit puterea, măcar să o exercite în interesul cetățenilor. Domnul Orban credeți că nu are nicio vină? Păi nu el a negociat cu USR PLUS, nu e el un autor moral? Ministere importante date pe mâna celor de la USR PLUS care nu au nicio calificare, au CV-uri scoase din joben”, a adăugat Firea.

Pacienţi evacuaţi la Spitalul „Sfântul Pantelimon” după ce un salon ATI s-a umplut de fum

Un nou incident nefericit pune la încercare sistemul de sănătate din România. Mai mulţi pacienţi au fost evacuaţi, duminică seara, din Spitalul Sfântul Pantelimon după ce un salon de la Terapie Intensivă s-a umplut de fum.

Ministerul Sănătății: „La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”.