Gabriela Firea, despre coaliția de guvernare: Au manipulat, mințit și furat voturi!

Senatorul PSD, Gabriela Firea, susține că liderii coaliției de guvernare au ”mințit și furat voturi”, iar acum, ajunși la putere, își arată aroganța.

07 iun. 2021, 11:20
Gabriela Firea, despre coaliția de guvernare: Au manipulat, mințit și furat voturi!

Gabriela Firea atacă din nou Coaliţia de guvernare. ”Minciuni pe bandă rulantă! Cine să-i mai creadă? Au manipulat, mințit și furat voturi, iar acum își arată aroganța și incompetența! #NuLePasaDeOameni #JunglaDeDreapta”, scrie Gabriela Firea pe Facebook

Gabriela Firea a izbucnit, după anunţul îngheţării alocaţiilor: „Nu le pasă de copii! Nu le pasă de familiile din România!”
Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, miercuri, la dezbaterea PNRR în Parlament, că nu este normal să fie aflate informaţii despre acest plan „pe surse sau pe la colţuri”. „Nu aţi venit de bunăvoie aici. Aţi venit cam cu forţa, cum îi e câinelui a linge sare, cum spune românul. Asta se vede din ce ne-aţi transmis”, a susţinut ea.

Gabriela Firea a afirmat că PSD a fost deschis pentru a pune la dispoziţie specialiştii pentru ca PNRR să fie unul bun.

„PSD a fost deschis nu doar să dialogheze, ci să pună la dispoziţie toţi specialiştii pentru ca planul să fie unul bun. Nu aţi venit de bunăvoie aici. Aţi venit cam cu forţa, cum îi e câinelui a linge sare, cum spune românul. Asta se vede din ce ne-aţi transmis”, a declarat Firea.

Ea a menţionat că nu este normal să fie aflate informaţii despre un proiect de ţară pe surse.

„Nu este normal să aflăm informaţii despre un proiect de ţară atât de important pe surse sau pe la colţuri, sau din ce lăsaţi să se înţeleagă. Sau din ce ne mai spuneţi ca şi cum ne faceţi o mare onoare, că sunteţi amabil. Sunteţi primul ministru al României. Trebuie să trataţi cu responsabilitate această poziţie”, a transmis Gabriela Firea.

Gabriela Firea iese la ATAC! Mesaj – bombă pentru Raluca Turcan: „Majorați alocațiile! Reduceți din interesele politice, iese suma”
Firea a afirmat că prin acest plan se va întâmpla o sărăcire a populaţiei.

Firea a cerut guvernaţilor să facă împreună echipă pentru realizarea PNRR.

„Să facem împreună echipă pentru români şi să câştige toţi românii. Sau să pierdeţi dumneavoastră individual, dar pierd şi românii, nu doar dumneavoastră”, a încheiat Firea.


loading...