Gabriela Firea, despre fraudarea alegerilor: „Noi avem dovezi că s-a furat. Avem procese verbale în care cifrele erau modificate”

Gabriela Firea a declarat la România TV faptul că cea mai sigură cale pentru a lămuri situaţia votului din Capitală este ca voturile să fie renumărate. De asemenea, aceasta a vorbit şi despre decizia lui Nicuşor Dan de a anula programul prin care sunt plătiţi donatorii de sânge şi plasmă

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 15:36
Gabriela Firea, despre fraudarea alegerilor: „Noi avem dovezi că s-a furat. Avem procese verbale în care cifrele erau modificate”

„Sunt de acord cu ce a afimat Iohannis. Calea cea mai sigură pentru a lămuri situaţia este să se renumere buletinele de vot în Bucureşti. Eu mi-am strâns lucrurile personale din birou, mi-am luat la revedere de la toţi directorii” , a declarat Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea: „Alegerile în Bucureşti au fost fraudate! O spun Orban, groparul PNL şi Plicuşor, prietenul Câinelui”

„Noi avem dovezi că s-a furat. Noi avem procese verbale în care erau nişte cifre scrise cu pixul şi peste a fost scris cu carioca. De la toate sectoarele sunt foarte multe buletine de vot anulate, dar care erau pentru mine. Pe cine ar deranja renumărarea voturilor? Eu am acceptat rezultatul voturilor, dar din respect pentru democraţie trebuie să ştim rezultatul” , susţine aceasta.

„Votul bucureştenilor a fost modificat, falsificat. Nicuşor Dan vrea să anuleze proiectul pe care l-am adoptat şi anume cel legat de donarea de plasmă. Domnul Dan a anunţat că îl va anula. Şi acum se acordă de către statul român stimulente financiare tip tichete de masă, singura diferenţă este că am crescut cuantumul. Este criză de plasmă sanguină, mor oamenii pe capete. L-aş ruga pe Domnul Nicuşor Dan să se uite în ochii unei persoane şi să îşi imagineze că îi spune că anulează acest program. Program care a salvat vieţile oamenilor” , a declarat Firea la România TV.

„Eu voi candida pentru un loc de parlamentar. Voi lupta pentru a viaţa mai bună pentru bucureşteni” , a ţinut să precizeze aceasta.