Gabriela Firea: „Alegerile în Bucureşti au fost fraudate! O spun Orban, groparul PNL şi Plicuşor, prietenul Câinelui”

Gabriela Firea continuă atacurile după ce a pierdut Primăria Capitalei. Fostul edil susţine că alegerile în București au fost fraudate, făcând trimitere la declarațiile lui Ludovic Orban și Nicușor Dan.

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 08:43
Gabriela Firea: „Alegerile în Bucureşti au fost fraudate! O spun Orban, groparul PNL şi Plicuşor, prietenul Câinelui”

„Alegerile în București au fost fraudate! O spun Orban – groparul PNL, Plicușor – prietenul Câinelui. Am găsit si noi foarte multe nereguli! De ce nu se aprobă renumărarea voturilor???”, scrie Firea pe Facebook. 

Gabriela Firea, anunță proces împotriva Guvernului, dacă voturile pentru Primăria Capitalei și cele de sector nu se renumără. Firea spune că PSD trebuie să dea în judecată Guvernul, dacă vrea ca dreptatea să iasă la lumină. Firea cere renumărarea voturilor chiar dacă s-a ieșit din termenul de contestare și spune că decizia e la latitudinea guvernului.

„Noi nu am depus contestatia pentru ca foarte tarziu au fost incarcate procesele verbale si foarte tarziu ne-au parvenit. Ne putem prevala de faptul ca a trecut acest termen si sa lasam o suspiciune majora, sau Guvernul sa accepte renumararea voturilor. Dacă vom reuși cu renumărarea, dacă nu, mergem în instanță. Trebuie să face asta dacă vrem să privim în ochi cetățeii. Să vedem dacă au fost sau nu fraude. Eu nu mă țin de scaun îmi pare rău pentru cetățenii care au votat ceva și a ieșit altceva”,a declarat Gabriela Firea, miercuri.

Premierul României, Ludovic Orban, a recunoscut că au fost nereguli la alegerile locale. 

„Acolo unde oamenii noștri nu au fost suficient de vigilenți, au mai dispărut voturi ale lui Nicușor Dan. Într-o secție de votare din Sectorul 5, 90 de voturi care erau ale PNL, la final au fost trecute la alt partid. Nu poți să ai 90 de voturi la Consiliul General și doar 60 de voturi la primar. Așa ceva este imposibil

S-au cumpărat voturi, ăsta este adevărul! Acum, prinde hoțul scoate-i ochii. Reprezentanții PSD în secții au ordine să schimbe din pix voturile. PSD-iștii n-au mai făcut-o cu suveica sau alte metode de genul ăsta. Pe unii îi pun să jure pe biblie, altora le dau o parte din bani înainte și plata la final”, a spus Orban la B1tv.

Citeşte şi REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020 BUCUREŞTI. Continuă scandalul la sectorul 1. Dan Tudorache cere renumărarea voturilor