Gabriela Firea, despre lupta pentru Primăria Capitalei: „Să vedem dacă se mai organizează anul ăsta alegerile”

Gabriela Firea spune că nu se teme de niciun contracandidat la alegerile locale programate pe 27 septembrie. Primarul general al Bucureștiului a precizat că va candida pentru un nou mandat și că nu este interesată de nicio alianță, așa cum fac unii dintre contracandidații săi.

23 iul. 2020, 19:18
Gabriela Firea, despre lupta pentru Primăria Capitalei: „Să vedem dacă se mai organizează anul ăsta alegerile”

Să vedem dacă se mai organizează alegerile. Ca primar, am făcut numai proiecte pentru oameni. Eu sunt convinsă că vom fi vreo 20 de candidați, dacă se organizează alegerile anul acesta sau la primăvară. Nu mă tem de nicio competiție.

Am văzut că se fac alianță, dar uită ceva. Omul este esențialul. E în firea oamenilor să lupte împreună, să iubească împreună. Nu mă interesează nicio alianță„, a declarat Gabriela Firea.

Citeşte şi Aurelian Bădulescu ar putea candida la Primăria Sectorului 3. „Mâna dreaptă” a lui Firea, în locul lui Robert Negoiţă?

Gabriela Firea și-a lansat joi sloganul de campanie pentru un nou mandat la Primăria Capitalei sub forma unui acronim al numelui său: „Forță, Iubire, Realitate, Eficiență, Adevăr” – „FIREA Oamenilor”. Gabriela Firea susține că în această perioadă, când „se fac și se desfac alianțe politice electorale”, ea se aliază „doar cu oamenii”.

„In aceste zile se fac si se desfac aliante politice electorale. De dreapta, de stanga, de oricare. Se intalnesc politicieni si negociaza. Diverse : posturi, calendare de alegeri, strategii.

Este uitat esentialul! Esentialul il reprezinta OAMENII. Viata lor. Trairile lor. Nevoile lor. Problemele si ingrijorarile lor. Ce ii bucura, ce spera, ce asteapta. Ce iubesc, ce nu.

De aceea, le raspund aici si definitiv tuturor celor care ma intreaba : dumneavoastra cu cine va aliati, ca sa castigati?

Ma aliez DOAR CU OAMENII!

Este singura legatura care conteaza! Singura care merita orice efort, orice sacrificiu!

De 30 de ani, sunt aproape de oameni. In presa, le-am aparat interesele.

In Senat, am propus si votat legi pentru oameni. Pentru oamenii normali, nu pentru privilegiati.

La primarie, am deblocat si rezolvat probleme pentru oameni. S-au facut multe, chiar daca mai sunt inca multe de facut. Intr-un oras nu se termina niciodata problemele.

Important este sa vrei si sa poti sa faci, pentru oameni, nu in avantajul tau. Pot si vreau sa fac in continuare cat mai multe pentru oameni.

Partenerii mei sunt bucurestenii, nu politicienii de conjunctura.

Spun de 4 ani ca problemele noastre au nevoie de implicare, nu de catalogari ca ar fi de stanga sau de dreapra. In ultima perioada observ ca sunt si altii care ma copiaza si afirma cam la fel. Tardiv..

Dotarea unui spital, construirea unui pasaj, deschiderea unei gradinite sunt probleme pur si simplu. Nu sunt de stanga sau de dreapta.

Repet, imi doresc o singura alianta, ca si pana acum. Nu umblu dupa aliante electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor.

Pe cei care gandesc la fel ii astept langa mine.

Sa fim impreuna Alianta : FIREA pentru OAMENI! FIREA OAMENILOR!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.