Gabriela Firea dezvăluie MOTIVUL ŞOCANT pentru care nu a mers la sărbătoarea Simonei Halep de pe Arena Naţională

Gabriela Firea a explicat motivul pentru care nu a mai participat la evenimentul in care Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon 2019 pe Arena Nationala.

19 iul. 2019, 04:22
Gabriela Firea dezvăluie MOTIVUL ŞOCANT pentru care nu a mers la sărbătoarea Simonei Halep de pe Arena Naţională

Gabriela Firea a fost huiduita copios la evenimentul organizat dupa Roland Garros 2018, iar acum nu a mai luat in calcul posibilitatea de a aparea din nou in fata romanilor alaturi de Simona Halep.

PRIMELE IMAGINI! El este iubitul milionar al Simonei Halep. A scos-o la o cină intimă după victoria de la Wimbledon FOTO

„Am fost sunata de Ion Tiriac de ziua mea, spre seara, dupa un eveniment istoric. M-a rugat sa ma implic si sa organizez aceasta primire a Simonei Halep. Ion Tiriac poate confirma, m-a sunat si mi-a spus „Intrati cu mine!”, pentru ca eu, peste tot unde am fost in lume, oficialitatea care era acolo, primarul, intra, oferea si pleca. I-am spus „Va multumesc, dar consider ca mai e de lucru, de asteptat, pana vom ajunge in aceasta normalitate in care sa respectam o personalitate care a fost aleasa”. Eu nu am fraudat aceasta pozitie”, a afirmat Firea la Marius Tuca Show.

Simona Halep, surprinsă la revenirea în România: „Vrei să fii soţia mea?” Cum a reacţionat campioana de la Wimbledon

Anul trecut, Gabriela Firea a intrat pe scena alaturi de Simona Halep, a tinut un scurt discurs, pe care a fost nevoita sa-l intrerupa dupa ce fanii au huiduit-o copios. In absenta Gabrielei Firea, maestru de ceremonii la evenimentul organizat in aceasta saptamana a fost Ion Tiriac.