Gabriela Firea, după ce PNL a anunţat că îl susţine pe Nicuşor Dan: „Ţara arde şi bătrâneii se piaptănă”

Primarul general Gabriela Firea a catalogat susţinerea de către PNL a candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei drept "noaptea minţii", având în vedere criza provocată de răspândirea coronavirus. Întrebat dacă se teme de viitorul său contracandidat, edilul Capitalei a reacţionat "ţara arde și bătrâneii se piaptănă".

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 12:12
Gabriela Firea, după ce PNL a anunţat că îl susţine pe Nicuşor Dan: „Ţara arde şi bătrâneii se piaptănă”

Gabriela Firea a reacţionat după ce liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat că PNL va susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

„Țara arde și bătrâneii se piaptănă. Nu ai ce să spui”, a declarat Gabriela Firea, conform Ştiripesurse.

Primarul general a spus că, în prezent, toată lumea discută despre coronavirus şi caută soluţii, „în tot acest peisaj care nu trebuie să fie de speriat, dar trebuie să ne responsabilizeze, și nu avem un guvern stabil (…), am văzut ca nuca în perete și colac peste pupăză, acest anunț. Este noaptea minții”.

Citeşte şi: Comandament de URGENŢĂ la PMB din cauza CORONAVIRUSULUI. Gabriela Firea, anunţ de ultima oră despre închiderea şcolilor

Potrivit sursei citate, Gabriela Firea a spus că a văzut că Ludovic Orban „îi trimite bezele” soțului său, oferindu-se să îi dea numărul de telefon pentru a face acest lucru în mod direct.

Ludovic Orban a anunțat că PNL va susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei.

Citeşte şi: Nicuşor Dan este susţinut de PNL la Primăria Capitalei. Ludovic Orban: „Primul obiectiv este de a elibera Bucureştiul de domnia PSD”