Gabriela Firea după imaginea cu ambulanţele de la Matei Balş: Îmi este ruşine de ruşinea lor

Gabriela Firea a reacționat după imaginea cu ambulanțele care stau la coadă în curtea Institutului Matei Balș din Capitală. Primarul Capitalei susține că acestea au fost scoase din garaje și fotografiate doar pentru a speria populația.

RomaniaTV.net
19 iul. 2020, 15:44
Gabriela Firea după imaginea cu ambulanţele de la Matei Balş: Îmi este ruşine de ruşinea lor

”Îmi este rușine de rușinea lor. Firește că ieri s-au făcut internări și la Babel și la Balș, firește că s-au făcut externări, firește că este flux continuu, dar să faci așa ceva ca pe timpul lui Ceaușescu. Să aduci la defilare mașinele SMURD este incredibil, este o jignire la adresa tuturor românilor. Nu trebuie să ne convingă de existența coronavirusului prin această manieră” , a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Coadă de ambulanţe la Matei Balş. Mesajul disperat al unui medic: Mai aveţi îndoieli?

”Știm că este o problemă sanitară la nivel mondial, nu e cazul să ne creadă pe toți proști. Ei uită că suntem din București și că știm exact pe unde au circulat aceste salvări care au fost scoase la ordin, ca la comanda, ca și cum ar fi avut loc un accident cu cinci mașini, cu persoane încarcerate și trimise la Matei Balș.” , a continuat edilul.

”Știu exact harta pe unde au umblat, dar repet, îmi este rușine de rușinea lor. Știu exact când au ieșit din garaj și din ce garaj au ieșit, care este traseul pe care l-au făcut până la Matei Balș. Am toate aceste imagini. Nu era nevoie să facă așa spectacol grotesc” , a declarat Gabriela Firea.