Gabriela Firea îi dă lecții lui Florin Cîțu: Această autosuficiență îl pierde. Să ajungi premier și să spui că pesediștii nu știu cine-i Kafka, nu face cinste

Gabriela Firea îi dă lecții lui Florin Cîțu. Social-democrata răspunde atacului în care Premierul a dat de înțeles că social-democrații nu știu cine a fost Fraz Kafka.

05 oct. 2021, 13:44
Gabriela Firea îi dă lecții lui Florin Cîțu: Această autosuficiență îl pierde. Să ajungi premier și să spui că pesediștii nu știu cine-i Kafka, nu face cinste

Gabriela Firea îi dă lecții lui Florin Cîțu. Fostul primar al Capitalei îi reamintește șefului Guvernului că a tăiat pensiile bătrânilor și a amânat creșterea alocațiilor și condamnă atitudinea președintelui PNL.

Gabriela Firea îi dă lecții lui Florin Cîțu: Nu mai sunteți bun de premier, dar să nu mai rămâneți la Palatul Victoria!

”Azi e ziua educației naționale, mă așteptam ca domnul premier să facă o referire, pentru că așa e normal. Cred că atitudine de aroganță l-a pierdut. Dacă vii în fața Parlamentului și îi împarți în pesediști, auriști, dacă veniți și spuneți că nu știm cine e Kafka și ne puneți să dăm căutare pe Google, nu vă faceți deloc cinste.

Noi nu îl urâm pe domnul Cîțu, suntem și buni creștini, treaba noastră e cu românii. Asta avem noi cu dumnealui. În spiciul dumneavoastră ați vorbit de modernizare de vreo șapte ori, unde și când? pentru că noi nu am constat-o. Modernizarea e respect pentru cetățeni. Eu vă rog să scoaței modernizarea din vocabular pentru că nu ați făcut nimic care să semene măcar cu modernizarea. Ați spus că sunteți sincer, fiți sincer și azi și spuneți-le copiilor din România că le-ați tăiat două tranșe din alocația lor. Ați spus că sunteți responsabil și că vă asumați să conduceți țara din criză. Complictate, Grav, tăinuire. Dacă în viitor rămâneți premier veți ascunde iar lucruri grave.

Coelgul de la UDMR, ați spus extrem de elegant că aruncăm țara în haos, că ce facem fără un stat fără cap, vă înțeleg îngrijorarea, dar e un prim pas pentru un drum mai bun. Cu siguranță avem un plan, un plan responsabil. Azi, votam moțiunea. Mâine facem altceva. Facem totul pas cu pas. V-am urmărit. Sunt una dintre persoanele care vă ascultă, cine vorbește bine gândește și limpede, eu mă concentrez, o fac de dragul țării. Mergeți la televizor spuneți că sunteți anticomunist și european, dar știți că acei comuniști a construi palatul acesta în care sunteți acum? Dumneavoastră ce ați consturit? Faceți ceva pentru ei. Știți ce ați făcut pentru seniorii țării? Le-ați tăiat pensiile și îi lăsați în frig în iarna asta și la cozi la spital.”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Marcel Ciolacu: Tu, Florin Cîţu, ai eşuat big time. Florine, superman, ai căzut în cap, zboară acasă! Dan Barna, aveţi şansa să vă spălaţi păcatele