Gabriela Firea îi răspunde lui Nicuşor Dan. „Nu mi-e frică de o dezbatere. Dar oare se va prezenta?”

Primarul general Gabriela Firea a declarat la România TV că nu îi este teamă de o dezbatere cu Nicuşor Dan. Edilul Capitalei s-a întrebat retoric dacă nu cumva candidatul susţinut de PNL şi de Alianţa USR-PLUS s-ar prezenta.

RomaniaTV.net
28 aug. 2020, 06:47
Gabriela Firea îi răspunde lui Nicuşor Dan. „Nu mi-e frică de o dezbatere. Dar oare se va prezenta?”

Jurnalistul Victor Ciutacu a întrebat-o pe Gabriela Firea dacă se va duce la o eventuală dezbatere cu Nicușor Dan.

„Dar oare se va prezenta?… Nu mi-e frică de o dezbatere cu Nicuşor Dan. Vreau să particip la o dezbatere şi pe alte zone din ţară. Noi sperăm să nu avem surprize şi să dăm jos actualul Guvern, pentru că este incapabil să vină cu soluţii în această situaţie pandemică. La momentul la care vorbim, avem, voturile necesare ca Guvernul să plece acasă. Toate sondajele arată că ţara nu se îndreaptă într-o direcţie bună cu acest Guvern”, a mai spus Gabriela Firea despre alegerile locale din 27 septembrie.

Gabriela Firea aruncă bomba despre numărul mare de infectări în Bucureşti: „Aproape jumătate din testaţii Capitalei sunt din provincie”

Reacţia primarului general al Capitalei vine în contextul în care Nicuşor Dan, candidatul dreptei la Primăria Capitalei, a provocat-o pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale, „faţă în faţă, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie”.

ALEGERI LOCALE 2020: Nicuşor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale. Firea răspunde pozitiv