Gabriela Firea sare la beregata lui Nicușor Dan. Îi cere să anuleze taxa de intrare la Târgul de Crăciun: „Domnule primar fară inimă, nicăieri în lume nu se întâmplă așa ceva!”

Gabriela Firea a lansat un atac dur asupra lui Nicușor Dan și îi cere edilului Capitalei să anuleze taxa de intrare la Târgul de Crăciun din Piața Universității.

27 nov. 2021, 22:39
Gabriela Firea sare la beregata lui Nicușor Dan. Îi cere să anuleze taxa de intrare la Târgul de Crăciun: „Domnule primar fară inimă, nicăieri în lume nu se întâmplă așa ceva!”

Gabriela Firea, actualul șef al Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității, l-a criticat dur pe actualul primarr Nicușor Dan, căruia îi cere să anuleze taxa de la Târgul de Crăciun, din Piața Universității.

Gabriela Firea îl desfiinţează pe Nicuşor Dan pentru că n-a plătit datoriile către ELCEN. „A avut un guvern prietenos. În acest caz, cum să nu-ţi plăteşti facturile?

„În calitate de senator al cetăţenilor din Bucureşti, solicit primarului general să anuleze de îndata taxa de intrare de 7 lei pentru accesul în Târgul de Crăciun, aplicata inclusiv copiilor peste 12 ani! Să pună la dispoziţie suficiente bilete care se pot procura on-line, pentru a evita aglomeraţia de la intrarea, unde se taie bilete, că în vremuri de tristă amintire. Nicăieri în lume nu se impune taxa de intrare în târgurile de Crăciun! Parcă se clama digitalizarea, transparenţa! Vorbe în vânt!”, a scris Gabriela Firea, sâmbătă pe Facebook.

Firea l-a întrebat ironic pe Nicuşor Dan ce face cu banii primiţi de la Guvern, din taxele plătite de bucureşteni, în condiţiile în care a scumpit biletul pentru transportul în comun şi agentul termic.

Gabriela Firea, atac la Violeta Alexandru: E invidioasă! Are ieșiri nedemne de o doamnă!
„Domnule primar fară inimă, aţi scumpit biletul pentru transportul în comun, aţi scumpit agentul termic, acum scumpiţi şi bucuria Crăciunului? Ce faceţi cu banii primiţi de la Guvern, din taxele plătite de cetăţeni? Şantierele sunt închise, nu testaţi în şcoli şi instituţii, nu aţi demarat licitaţia pentru înlocuirea conductei vechi de termoficare, pentru a folosi fondurile europene obţinute de mine şi echipa mea. În afară de propaganda ieftină şi acuzaţii ridicole în legătură cu «greaua moştenire», cu ce vă ocupaţi, în puţinele momente când vă exercitaţi atribuţiile de primar?”, a conchis Firea.