Gabriela Firea îl acuză pe Orban de abuz în serviciu: „Este inimaginabil şi inuman ce a făcut!”

Gabriela Firea vine cu acuzaţii grave la adresa lui Ludovic Orban după ce în spaţiul public au apărut mai multe imagini unde premierul i-a spus lui Nicuşor Dan că acum are încredere să transfere bani pentru încălzire în contul Primăriei Capitalei. Fostul edil îl acuză pe şeful Executivului de abuz în serviciu.

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 20:19
Gabriela Firea îl acuză pe Orban de abuz în serviciu: „Este inimaginabil şi inuman ce a făcut!”

„Le-am spus că acum am încredere să transfer banii în contul Primăriei pentru încălzire, nu să caut soluții să se ducă banii la ELCEN”, i-a spus Ludovic Orban lui Nicușor Dan în ziua învestiturii sale în funcția de edil al Bucureştiului.

Gabriela Firea spune că este inuman şi inimaginabil ce a făcut Orban şi îl acuză pe acesta de abuz în serviciu.

”Am avut nenumărate discuții, am trimis nenumărate adrese în care am explicat faptul că Primăria Capitalei este singura din țară care nu are dreptul, prin lege, să încaseze taxe și impozite locale și singura posibilitate de a plăti toate facturile din Capitală este cota care se primește, în general în jurul zilei de 10 a fiecărei luni, care reprezintă cota din impozitul pe venit, aferentă lunii respective. Cota a fost din ce în ce mai mică pentru a mă pedepsi politic și pentru a arăta că, în București, lucrurile nu se pot desfășura normal, astfel încât populația să fie supărată pe mine și să fie votat candidatul dreptei.

Este inimaginabil, este imunan ce a făcut domnul Orban. Eu am spus în toate aceste luni că subfinanțează Capitala și că vom ajunge în colaps financiar, iar acum vine și recunoaște că a făcut abuz în serviciu, că a oprit bani de la Capitală, a diminuat aceste resurse.”, a spus social-democrata, la B1.

Citeşte şi: Gabriela Firea, un nou atac la Guvern: Executivul perturbă şi constrânge educaţia! În lumea civilizată s-au găsit soluţii