Gabriela Firea îl desfiinţează pe Nicuşor Dan. „Plicuşor – Puzisor vrea să înghețe tot orașul. Nu a muncit nimic. A trăit din şantajul şi etajul”

Gabriela Firea l-a criticat în termeni duri pe primarul general Nicuşor Dan, pe care l-a acuzat că "care a pledat ca deputat pentru un interlop". De asemenea, prim vicepreşedintele PSD susţine că edilul Capitalei vrea "să îngheţe tot oraşul, dar să prospere el şi fundaţiile lui".

26 feb. 2021, 14:54
Gabriela Firea îl desfiinţează pe Nicuşor Dan. „Plicuşor – Puzisor vrea să înghețe tot orașul. Nu a muncit nimic. A trăit din şantajul şi etajul”

Gabriela Firea a luat atitudine în ziua în care Consiliul General al Muncipiului Bucureşti ar trebui să discute în şedinţa suspendarea PUZ-urilor. Fostul primar general că Nicuşor Dan „nu vrea sa salveze niciun petic de spatiu verde”.

„Un primar care a pledat ca deputat pentru un interlop care şi-a construit cu tupeu casa în PARC, nici măcar pe un teren care avea vreo două fire de iarbă, ci în PARC!!!, NU ARE CĂDEREA MORALĂ să pretindă că vrea binele oamenilor, instituţiilor statului şi mediului privat din acest oraş!

Plicuşor – Puzisor nu vrea sa salveze niciun petic de spatiu verde – lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar ca toata lumea sa vina la el, sa-si arate el muschii, sa distruga tot, sa inghete tot orasul DAR sa prospere el si fundatiile lui. Ca doar asta a facut toata viata!

Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de munca! A trait din santajul si etajul, dupa cum stie un oras intreg!
Deci, de azi, adio construirea de spitale, scoli, parcari, poduri, pasaje, locuinte, birouri, hale de productie etc in Capitala!
Bine ati venit in epoca de piatra a administratiei!”, a precizat Gabriela Firea pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Planul Biden de scoatere a Americii din criză e similiar cu propunerile făcute de PSD”

Consiliul General al Municipiului Bucureşti se întruneşte vineri în şedinţă pentru a decide ce se întâmplă cu PUZ-urile. Nicușor Dan vrea suspendarea PUZ-urilor pentru 24 de luni. USR PLUS îl susține. În schimb, PNL vrea suspendarea PUZ-urilor doar timp de trei luni. Consilierii PSD nici nu vor să audă de asta. Şedinţa CGMB era programată să înceapă la ora 11, însă a fost amânată pe fondul tensiunilor aproape patru ore.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General de vineri se află cinci proiecte prin care ar urma să se decidă suspendarea PUZ-urilor (planurile urbanistice zonale) aprobate în mandatul Gabrielei Firea în sectoarele 2,3,4,5 și 6.

Edilul Capitalei susţine că e nevoie de suspendarea PUZ deoarece prin permiterea de construcţii se reduce spaţiul verde din Bucureşti.

„Este absolut scandalos, este absolut scandalos ca în situaţia în care avem o poluare a aerului, în situaţia în care avem zeci de mii de copii care suferă de boli respiratorii, în situaţia în care avem zeci de mii de vârstnici care suferă de boli cardiovasculare din cauza acestei poluări atmosferice în Bucureşti, sute de hectare de spaţiu verde, repet, sute de hectare de spaţiu verde, nu e o metaforă, e vorba de sute de hectare de spaţiu verde, prin aceste PUR-uri de Sector urmează să devină, să-şi piardă statutul de spaţiu verde şi să devină spaţii construibile, este inadmisibil. În al doilea rând, vorbesc punctual, dar e o chestiune importantă”, a afirmat primarul general.

Citeşte şi: Tensiuni la Consiliul General privind suspendarea PUZ-urilor. Şedinţa a fost amânată aproape patru ore