Gabriela Firea îl face praf pe Nicuşor Dan: „E preocupat de orice, mai puţin de a salva Bucureştiul, aşa cum a promis” VIDEO

Ministrul Familiei și, cel mai probabil, candidatul PSD la alegerile locale pentru Primăria București din 2024, Gabriela Firea, a lansat vineri un atac la adresa actualului edil al capitalei, Nicușor Dan.

18 nov. 2022, 23:06
Gabriela Firea îl face praf pe Nicuşor Dan: „E preocupat de orice, mai puţin de a salva Bucureştiul, aşa cum a promis” VIDEO

Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan de nepăsare şi de proastă administrare a capitalei, dar critică, în acelaşi timp, şi mediul de afaceri, care, după spusele ei, nu ar reacţiona în faţa abuzurilor actualului edil.

„Uitați-vă ce se întâmplă în București. Un primar care este preocupat de orice, mai puțin de a salva Bucureștiul, așa cum a promis.

Sunt surprinsă de nedreptățile din această perioadă și îmi pun o întrebare: Dacă eram eu sau vreunul dintre dumneavoastră la conducerea Primăriei Generale acum și făceam sau nu făceam, ce se ]ntmpla? Noi eram păsuiți, iertați, nu, eram din prima secundă, mitinguri, proteste.

Acum ce se întâmplă, nimic. Nimeni nu mai reacționează, nici că este mai aglomerat ca aacum câțiva ani, nici că este mai poluat, nici că s-au blocat toate lucrările de infrastructură, nici că în școli sau nu spitale nu se mai face nimic.

Citeşte şi: EXCLUSIV Victor Ponta aruncă BOMBA! România nu are bani pentru creşterea pensiilor: „Se pot mări cu oricât, banii oricum nu există, vor fi din împrumuturi”

Când mă îndreptam spre dumneavoastră, am văzut la TV niște imagini. Domnul primar general care a suspendat PUZ-urile în București, care a trimis oameni acasă, în șomaj, care a blocat Capitala, era primit cu brațele deschise la un târg imobiliar. Deci așa ceva?

Nu era bine atunci când în Capitală se construia.  Cei care au fost ‘omorâți’ și-au primit cu brațele deschise asasinii. Este lipsă de respect față de cetățeni. Nu au curajul să iasă, ca atunci când era echipa social-democrată.

Acum toată lumea este anesteziată. Noi nu suntem făcuți din acest aluat, nu putem să fim disprețuitori. PSD a luat cele mai bune decizii pentru cetățeni și antreeprenori”, a spus Gabriela Firea într-un mesaj video publicat pe pagina de Facebook a PSD.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, atac dur la PNL în scandalul majorarii pensiilor: „Să se oprească din această mascaradă. În 2021, n-au mărit cu niciun leu veniturile românilor, iar în pandemie ne ţineau în casă în timp ce ei beau şi fumau prin birouri”