Gabriela Firea, mesaj pentru Orban: „Măcar în ceasul al doisprezecelea înţelegeţi că interesul primordial al românilor este sănătatea!”

Gabriela Firea a publicat marţi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj tranşant pentru premierul Ludovic Orban, pe care îl acuză că a promovat şi continuă să promoveze în poziţii cheie din administraţia Capitalei, dând exemplu deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 19:16
Gabriela Firea, mesaj pentru Orban: „Măcar în ceasul al doisprezecelea înţelegeţi că interesul primordial al românilor este sănătatea!”

”Haosul generat de deciziile contradictorii ale Comitetului pentru Situații de Urgență al Capitalei, care au bulversat milioane de bucureșteni, arată incapacitatea actualei puteri politice de a gestiona criza sanitară în care ne aflăm și falimentul sistemului clientelar patronat de premierul Orban.

Este clar că se impune demiterea actualului prefect – un personaj demn de Caragiale, uns în această funcție de actualul Guvern – , dar o astfel de decizie nu va schimba radical datele problemei.

Bucureștenii vor plăti în continuare factura incompetenței decizionale câtă vreme puterea politică și premierul Ludovic Orban nu vor înțelege că o situația pandemică de o asemenea gravitate trebuie gestionată împreună cu specialiști și cu oameni competenți.

Impostorii, semidocții și politrucii pe care îi promovează cu sârg, nu vor face decât să agraveze situația și așa extrem de gravă, resimțită de tot mai mulți români.

Domnule prim-ministru Orban, măcar în ceasul al doisprezecelea înțelegeți că interesul primordial al românilor este sănătatea!

Lăsați deoparte interesele politice și de partid!

Tot mai mulți români se îmbolnăvesc, fac forme grave de infectare, spitalele nu mai fac față, iar locurile la terapie intensivă sunt insuficiente.

Este suficient că v-ați pus pe listele electorale prietenii și țuțerii, nu mai populați cu impostori și incompetenți instituțiile care trebuie să ia decizii pentru gestionarea crizei sanitare.

Factura loialității amicilor dumneavoastră o plătesc românii, care suferă pe patul de spital sau, poate, nici acolo, pentru că locurile sunt tot mai puține!”, a scris fostul primar pe Facebook.

Citeşte şi: Artificiul PNL pentru numirea lui Traian Berbeceau la Prefectura Capitalei. Fără acesta numirea nu ar fi posibilă


loading...
Partenerii noștri