Gabriela Firea jubilează după demiterea lui Voiculescu de la Ministerul Sănătății: A plecat ”Diamantul PUR”, s-a făcut cărbune

Gabriela Firea vine cu o reacție după demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății.

14 apr. 2021, 12:18
Gabriela Firea jubilează după demiterea lui Voiculescu de la Ministerul Sănătății: A plecat ”Diamantul PUR”, s-a făcut cărbune

Gabriela Firea jubilează după demiterea lui Voiculescu. Fostul primar al Capitalei spune cu ironie că ”Diamantul Pur” a plecat și s-a făcut cărbune.

Gabriela Firea jubilează după demiterea lui Voiculescu de la Ministerul Sănătății: A plecat ”Diamantul PUR, s-a făcut cărbune

”A plecat “Diamantul Pur”, s-a făcut cărbune, dar vine tatăl diamantului! A plecat și doamna secretar de stat ruptă de realitate! Să sperăm că vor numi un om normal, competent, uman! Vai de bolnavi! Vai de medici! Vai de noi!
Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!
Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.
4 luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!
PNL, USR+ și UDMR sunt obligați să nominalizeze un profesionist care știe să repare dezastrul produs de Voiculescu și care știe ce trebuie făcut pentru a depăși această criză sanitară.”, a spus Gabriela Firea, pe contul personal de Facebook.

Premierul Florin Cîțu a anunțat printr-un comunicat oficial că a trimis președintelui Iohannis documentele de revocare din funcție a lui Vlad Voiculescu și demiterea Andreei Moldovan. Dan Barna va fi ministru interimar al Sănătății.

Demiterea celor doi vine după ce Ministerul Sănătății a publicat în Monitorul Oficial un ordin care schimbă regulile de carantinare, fără ca premierul Cîțu să știe.

”Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.”, se arată în comunicatul transmis de Cîțu.

Citește și: Victor Ponta îl laudă pe Cîțu după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu: Este prima dată în cinci ani când un premier acționează!


loading...
Partenerii noștri