Gabriela Firea, la România TV: „Grija prefectului de Bucureşti este să facă abuzuri. A primit ordin de la PNL să atace”

Primarul general Gabriela Firea l-a criticat miercuri, la România TV, pe prefectul Capitalei despre care susţine că a primit ordin de la liderul PNL, Ludovic Orban, să atace şi să blocheze hotărârile Consiului General al Municipiului Bucureşti şi ale companiilor municipale.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 17:43
Gabriela Firea, la România TV: „Grija prefectului de Bucureşti este să facă abuzuri. A primit ordin de la PNL să atace”

În cadrul emisiunii „Punctul Culminant” prezentată de Victor Ciutacu, Gabriela Firea a precizat prefectul Capitalei, numit de PNL, a plecat în concediu în plină epidemie de coronavirus, iar acum „are preocupări foarte importante”. „Am aflat că vrea să atace deciziile primarului general pentru că este campanie elecrotală.

„Grija prefectului de Bucureşti este să facă abuzuri. Avem informaţii certe – să atace dispoziţii şi hotărâri ale primarului general.

Construim pasajul de la Doamna Ghica. Este construit de o compania municipală. La Prefectură, pentru că s-a dat ordin de la PNL, trebuie să se atace toate proiectele companiilor municipale. Trebuie atacate şi blocate”, a afirmat Gabriela Firea la România TV.

BILANŢ coronavirus 5 august România: 1.309 de cazuri noi de COVID-19, 41 de decese şi 464 de pacienţi în stare gravă la ATI 

Primarul general susţine că prefectul Capitalei „a primit domnul prefect ordin de la liderul PNL să atace”.

„Are o preocupare să oprească şantierele din Capitală”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea critică măsurile luate de autorităţi împotriva COVID-19. „Dacă e ceva contestabil, e scos Raed Arafat în faţă”

„Sunt improvizaţii care se fac pentru a ascunde lipsa de a avea o acţiune profesionistă. Dacă testam şi izolam cazurile pozitive, nu ajungem în această situaţie în care toată lumea începe o viaţă aproape normală şi noi revenim la o situaţie din luna aprilie-mai. Suntem invers decât toată planeta.

Dacă este ceva de bine, ies miniştrii, dacă este ceva contestabil, este trimis domnul Arafat. Este scos domnul Arafat în faţă”, a precizat primarul Capitalei.

Gabriela Firea: „Guvernul PNL se gândeşte mai mult la drepturile pedofililor decât la drepturile copiilor. Este abominabil”