Gabriela Firea: Mă aşteptam la mai multă bărbăţie politică din partea lui Liviu Dragnea

Publicat: Luni, 12 Noiembrie 2018 19:24 // Actualizat: Luni, 12 Noiembrie 2018 19:24 // Sursa: romaniatv.net

Gabriela Firea, primarul general, a declarat, luni seara, că se aştepta la ”mai multă bărbăţie, în special bărbăţie politică” din partea lui Liviu Dragnea, respectiv ca acesta să recunoască faptul că a avut o întâlnire cu primari de sectoare despre reorganizarea administrativă a Capitalei. Firea îl acuză pe liderul PSD de ”abuz de putere” şi spune că, pentru decizii atât de importante, este necesar ca bucureştenii să fie chemaţi la referendum.

Foto: Romania TV

"Mă aşteptam la mai multă bărbăţie, la mai multă bărbăţie politică în special şi să recunoască domnul Dragnea că a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, la care nu a fost invitat primarul general ales de bucureşteni", a afirmat Gabriela Firea, potrivit News.ro.

Ea a spus că îi dă "un sfat" lui Liviu Dragnea ca, atunci când se iau decizii foarte importante legate de organizarea administrativă şi de bugetul Capitalei, locuitorii Bucureştiului trebuie să fie chemaţi la referendum pentru a spune dacă sunt de acord.

Gabriela Firea a susţinut că, dacă sectoarele sunt dezvoltate inegal, nu este vina primarilor generali.

Primarul general l-a acuzat pe liderul PSD de "abuz de putere".

"A veni acum într-o întâlnire cu câţiva domni de primari de sectoare, a vorbi despre bucureşteni, despre bani, despre buget, consider că e un abuz de putere din partea dlui Dragnea", a afirmat ea.

Firea a repetat că îi cere liderului PSD "să aibă bărbăţie politică şi să recunoască faptul că a avut această discuţie".

"Nu mă ocup de administrarea Primăriei Capitalei cu ochii la sondajele de opinie şi nu mă preocupă atât de mult cifrele din acest moment dintre competiţiile electorale. Eu îmi desfăşor activitatea cu ochii şi cu gândul la cetăţeni", a susţinut Gabriela Firea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, solicitat să comenteze afirmaţiile Gabrielei Firea conform cărora el intenţionează să fie adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei, iar sectoarele să devină unităţi administrativ-teritoriale, că nu comentează enormităţi.

"Eu chiar nu comentez enormităţi", a fost răspunsul liderului PSD pe acest subiect.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă seara, la România TV, că liderul PSD Liviu Dragnea vrea să o "lichideze" şi că intenţionează să fie adoptată o ordonanţă de urgenţă pentru desfiinţarea Primăriei Capitalei, iar sectoarele să devină unităţi administrativ-teritoriale. Firea a spus că în urmă cu câteva zile Dragnea a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, în afară de Robert Negoiţă, cărora le-a spus că Firea va fi înlăturată de la conducerea organizaţiilor PSD Ilfov şi Bucureşti şi că va fi dată această OUG, iar Gabriela Firea va rămâne doar primar general onorific.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Gabriela Firea Liviu Dragnea scandal psd
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 nov 09:12
Răspunde | Votează email 0 email
un bucurestean
Mahalagioaica asta care nu a facut decat sa lucreze pentru Johannis si gasca lui, e plecata rau de tot! Bai, Bucurestiul e varza din cauza ta! Te-ai ocupat doar de spectacole gratuite!
1
EUR
4.7576
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H