Gabriela Firea nu a vrut ca Dana Budeanu să publice înregistrările cu Nicuşor Dan. „Nu mi-a trecut prin cap că dânsul va confirma”

Dana Budeanu a dezvăluit, vineri, că Gabriela Firea nu a fost de acord cu publicarea înregistrării în care Nicuşor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, intervenea la Primăria Sectorului 4 pentru un controversat afacerist care a ridicat o construcţie într-un parcul Orăşelul Copiilor. Primarul general a mărturisit că nu şi-a imaginat că Nicuşor Dan "va confirma a doua zi tot ceea ce era în înregistrări".

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 08:33
Gabriela Firea nu a vrut ca Dana Budeanu să publice înregistrările cu Nicuşor Dan. „Nu mi-a trecut prin cap că dânsul va confirma”

Gabriela Firea i-a acordat vineri un interviu Danei Budeanu în care a abordat subiectul înregistrării controversate cu Nicuşor Dan. Designerul a precizat că o cunoaşte de doi ani pe Gabriela Firea şi că au avut „disensiuni” pe parcursul campaniei.

„Noi ne cunoaştem de doar doi ani. Eu te susţin de mai mulţi ani, cumva. (…) Noi am avut extrem de multe disensiuni în această campanie, noi două. Nu am fost de acord pe foarte multe abordări. Am făcut extrem de puţine compromisuri. Am cedat la două rugăminţi de-ale tale. Tu ai vrut o campanie pentru oameni, iar eu am vrut o campanie pentru adevăr. Adevărul nu este roz”, a spus Dana Budeanu. 

„Dana Budeanu: De ce nu m-ai lăsat să dau înregistrările cu Nicuşor Dan? 

Gabriela Firea: Îmi imaginam că vor spune că este partea a unei campanii, că nu e chiar aşa, că nu a zis chiar aşa. Echipa de campanie va veni cu răstălmăciri, cu alt unghi de abordare, şi va fi crezut altceva decât s-a întâmplat în realitate.

Nu mi-a trecut prin cap că dânsul va confirma a doua zi tot ceea ce era în înregistrări pentru că pur şi simplu nu mai putea să nege”.

Dana Budeanu a precizat că a decis să facă publice înregistrările cu Nicuşor Dan împotriva voinţei Gabrielei Firea.

„Am spus că vreau o perioadă de campanie care să fie o continuare a activităţii mele, să-mi fac treaba la birou, pe teren şi să spun ce am făcut fără niciun fel de artificiu, fără niciun fel de echipă extraordinară de campanie, de strategi care să pună la cale nişte vorbe pe care eu să le spun”, a explicat primarul general.

DNA a început audierile în dosarul lui Nicuşor Dan. Cristian Zărescu a predat procurorilor anticorupţie înregistrările

DNA a început joi audierile în dosarul în care Nicuşor Dan este vizat pentru fapte de corupţie. Procurorii anticorupţie au primit înregistrările în care candidatul dreptei la Primăria Capitalei intervenea la Primăria Sectorului 4 pentru un controversat afacerist care a ridicat o construcţie într-un parc. La DNA a ajuns joi Cristian Zărescu, fost jurnalist şi consilier al primarului sectorului 4 care l-a înregistrat pe Nicuşor Dan în cazul Mitrache.

Gabriela Firea, dezvăluiri despre bolile din copilărie. „Am făcut hepatită”

„Trebuia să mănânc anumite lucruri, feluri de mâncare mai dietetice. Nu era ceva foarte grav. Nu are legătură cu afecţiunea pe care am avut-o la această vârstă.

Am făcut hepatită virală, ca orice copil. O lună-două am fost sub observaţie medicală după internarea de trei săptămâni şi jumătate de an a trebuit să mănânc regim strict.
Bunica îmi gătea mâncare de regim. şi ea avea nişte suferinţe. Era mult mai uşor faţă de acasă, unde mama gătea pentru persoane sănătoase, inclusiv cu prăjeală, ceea ce eu nu puteam să mănânc”, a spus Gabriela Firea.