Gabriela Firea: „Nu mai candidez la Primăria Capitalei dacă cei din stânga au procentaj mai mare”

Primarul General al Capitalei a declarat la Antena 3 faptul că nu va mai candida la Primăriei Capitalei în situaţia în care va avea un procentaj mai mic decât cei din partidele de stânga.

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 17:53
Gabriela Firea: „Nu mai candidez la Primăria Capitalei dacă cei din stânga au procentaj mai mare”

Gabriela Firea a declarat faptul că nu va mai candida la alegerile pentru Primăria Capitalei dacă candidaţii din partidele de centru-stânga vor avea un procentaj mai mare în sondaje. Mai mult decât atât, edilul susţine că îl va ajuta în campanie.

„Eu, în faţa dumneavoastră, anunţ că nu mai candidez la Primăria Capitalei dacă cei din stânga au un procentaj mai mare. Nu m-am născut primar general. Dacă cei din centru-stânga găsesc un candidat mai bun ca mine, eu îi strâng mână şi îl ajut în această campanie” , a declarat Firea la Antena 3.

Citeşte şi: Primarul Capitalei: „Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre”

„Orice s-ar fi întâmplat, orice problemă ar fi apărut trebuie discutată între noi. Dacă fiecare pune mai presus cariera politică şi calcă pe cadavre nu înseamnă că va avea un drum bun în politică şi în viaţă. Cred că sunt ceva mai analitică şi ştiu să las de la mine. La Bucureşti este Circul Globus, pentru cetăţeanul de acasă ce rămâne? Cei din centru stânga nu găsesc o cale de comunicare. Eu aşa văd lucrurile, sper să găsim o cale de comunicare şi să mergem în faţa bucureştenilor cu o alianţă.” , a continuat Gabriela Firea.

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni seara, că partidul pe care îl conduce va avea propriul candidat la alegerile locale pentru functia de primar general al Capitalei, astfel că nu va susţine candidatul din partea Partidului Social Democrat, Gabriela Firea.

Pe 25 iulie anuntam candidatul la primaria generala si la sectoare. Cred ca Firea a gresit ca a ramas legata de PSD, de bataliile interne. Si Nicusor Dan va avea de suferit din asocierea cu PNL”, a declarat Victor Ponta la Digi24.ro.