Primarul Capitalei: „Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a publicat, luni, un mesaj în care vorbeşte despre trădare, trădători şi oameni linguşitori. 

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 19:42
Primarul Capitalei: „Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre”

„Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambiţii, trufii, egoisme supranumite «principii».

Cei care sunt obişnuiţi să-şi vândă şi familia, şi prietenii sunt mieroşi când au nevoie de tine şi cruzi când nu le mai serveşti noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufaşii pur-sânge sunt cei mai periculoşi indivizi.

Feriţi-vă! Feriţi-vă! Fugiţi de oamenii linguşitori care vă trădează, zâmbind de satisfacţie.

Ce nu ştiu acesti inşi este că, strecurându-se în viaţa prin trădări, nu-şi vor putea cumpăra cu niciun regat titlu de nobleţe!

Cea mai josnică ticăloşie a omului este trădarea, zicea un înţelept! Să-i credem pe înţelepţi….

Gânduri la final de zi… Ajunge zilei grija ei…

Noapte bună!??”, este mesajul publicat de Gabriela Firea, pe Facebook.

Gabriela Firea nu a făcut referire la vreun politician care ar fi trădat. Mesajul edilului Capitalei vine în contextul în care liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, că partidul pe care îl conduce va avea propriul candidat la alegerile locale pentru functia de primar general al Capitalei, iar astfel nu o mai susţine pe Gabriela Firea.

Victor Ponta NU o susţine pe Gabriela Firea. Pro România va avea candidat propriu la Primăria Capitalei

Tot astăzi, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că după aproape 20 de ani de carieră politică o apucă pe un drum separat de cel al PSD şi nu va candida din partea acestui partid la alegerile locale.

Negoiţă nu mai candidează la alegerile locale din partea PSD: „Epoca Dragnea a fost o tragedie pentru cel mai mare partid din România”