Gabriela Firea: Nu mai ştim ce să facem. Nici azi nu ni s-a dat acceptul să deschidem spitalul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la România TV faptul că nici astăzi DSP Bucureşti şi Ministerul Sănătăţii nu a deschis spitalul Colentina din Bucureşti, în condiţiile în care acesta este cel mai performant şi are secţii unice la nivel naţional.

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 16:55
Gabriela Firea: Nu mai ştim ce să facem. Nici azi nu ni s-a dat acceptul să deschidem spitalul

„Nu am o veste bună astăzi am sperat ca DSP Bucureşti şi Min Sănătăţii să deschidă spitalul Colentina pentru toţi pacienţii, aici sunt secţii unice la nivel naţional. Este dreptul pacientului sa îşi aleagă unitatea sanitară şi nu trebuie nicio autoritate să îl oblige pe pacient să se mute la alt medic. Nici astăzi nu ni s-a dat acceptul să deschidem spitalul. Numărul de internări este mai mic ca cel de externări” , a declarat Gabriela Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea, mesaj dur la patru ani de mandat: „Nu sunt bani de pensii şi alocaţii? Unde se duc împrumuturile acestui guvern?”

„Nu mai ştim ce să facem, nu ţine de noi, DSP Bucureşti şi Min Sănătăţii nu doresc să deschidă spitalul. Nu mai ştim ce să spunem acestor oameni, s-a ajuns ca în miezul nopţii să fie treziţi pacienţii din somn, să fie speriaţi cadrele medicale ca să se numere persoanele din salon, să se verifice dacă comunicatul transmis de noi este corect”  , a adăugat primarul.