Gabriela Firea: „Plicuşor Ban anunţă victorios că începe deratizarea şi dezinsecţia. Aplauze! Avem deja 1,9 milioane de şobolani”

Gabriela Firea a reacţionat după ce Nicuşor Dan a anunţat că începe campania de deratizare şi dezinsecţie în Bucureşti. Senatorul PSD spune că edilul se foloseşte de Companiile Municipale înfiinţate de ea, deşi vrea să le desfiinţeze.

08 iun. 2021, 15:19
Gabriela Firea: „Plicuşor Ban anunţă victorios că începe deratizarea şi dezinsecţia. Aplauze! Avem deja 1,9 milioane de şobolani”

Gabriela Firea reacţionează după ce primarul general al Capitalei a anunţat că încep operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare.

Gabriela Firea: În ceasul al 12-lea, de frică să nu vină şobolanii peste el, Plicşor Ban anunţă victorios că începe deratizarea

”În ceasul al 12 lea, de frică să nu vină bucureștenii peste el la Primărie, sau poate chiar șobolanii, căpușele și țânțarii, Plicușor Ban anunță victorios ca începe deratizarea și dezinsecția în București…Aplauze!

Nu contează că este foarte, foarte târziu, că vom avea o vară plină de țânțari și căpușe, pentru că primele tratamente trebuiau făcute în martie, nu contează că Bucureștiul este invadat de șobolani, pe care timp de șase luni nu i-a deranjat nimeni…Ba, din contra, generoasă, primărița de la sectorul 1 le-a organizat un festival, Festivalul Gunoiului Neridicat cu Săptămânile, sectorul 1, ediția 2021…

Citeşte şi Criza gunoaielor ia amploare în Capitală. Cozi cu zeci de maşini la groapa de gunoi VIDEO

Dar ce bine că avem acum companiile municipale, înființate de Firea, pe care Plicușor și toți prietenii lui USR-PLUS & CO le-au distrus de-a dreptul, prin neplata facturilor, a salariilor, printr-o campanie de hărțuire permanentă, bazată pe minciuni și falsuri… Și vor continua să facă asta, pentru că se laudă cui mai vrea să-i asculte că le vor desființa, că nu fac nimic…

Dar, ce să vezi! În București se face deratizare prin Compania Municipală Eco Igienizare, se taie iarba din parcuri prin Compania Municipală Parcuri și Grădini! Nicușor Dan se folosește de companii chiar în acest moment anunțat cu surle și trâmbițe, în loc să intre în pământ de rușine.

Companii în subordinea Consiliului Local funcționează bine-mersi și în Oradea, Brașov, Constanța, Ploiești, Iași, adică în orașe conduse de edili USR, PLUS sau PNL. Dar firește, acelea sunt perfecte, pentru că nu au fost înființate de Firea…

Nu vă bucurați prea repede, totuși. Chiar dacă sunt legale, chiar dacă funcționează, nu doar în România, ci în întreaga Europă, companiile municipale mai au foarte puțin de trăit. Pentru că Plicușor e decis să le desființeze în ședința din aceasta lună. A făcut calculele, i-au ieșit perfect, i le-au confirmat și specialiștii: dacă în decembrie erau 200 de exemplare de șobolani în București, la rata lor de înmulțire, acum avem deja peste 1,9 milioane, deci câte unul pentru fiecare bucureștean!!!!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială.

Reamintim că Nicuşor Dan a anunţat că luni seară au început operaţiunile de dezinsecţie şi deratizare în Capitală. Primarul a precizat că tratamentele se vor desfăşura timp de o săptămână, de la periferie spre centru.

Citeşte şi S-a tuns Nicuşor Dan. Noul look al primarului general al Capitalei