Gabriela Firea primeşte susţinere oficială pentru a candida la Primăria Capitalei în 2024

Cu mai bine de un an înainte de alegerile locale din 2024, deşi campania electorală nici nu a început oficial, ministrul Familiei Gabriela Firea, care şi-a anunţat deja intenţia de a candida pentru postul de primar al Capitalei, şi-a asigurat deja sprijinul politic.

11 iul. 2023, 20:06
Gabriela Firea primeşte susţinere oficială pentru a candida la Primăria Capitalei în 2024

Partidul Umanist Social Liberal, condus de Cristian Popescu Piedone, anunță că o susține oficial pe Gabriela Firea la alegerile locale din 2024, în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

„În cadrul ședinței Forului de Conducere Colegială, s-a stabilit că la alegerile locale din 2024 pentru funcția de Primar General al Capitalei, Partidul Umanist Social Liberal o va susține pe doamna senator Gabriela Firea”, a transmis Partidul Umanist Social Liberal într-un comunicat de presă.

Decizia a fost anunțată de președintele executiv al PUSL –  Cristian Popescu Piedone, primar Sectorul 5, și de președintele Fondului de Conducere Colegială a PUSL, Grațiela Gavrilescu.

Gabriela Firea şi-a exprimat de mult timp intenţia de a candida din nou la Primăria Capitalei, pe care a condus-o până în 2020, când a fost învinsă în alegeri de actualu edil, Nicuşor Dan.

Gabriela Firea a fost în permanenţă extrem de critică la adresa lui Nicuşor Dan, pe care l-a acuzat că a lăsat Bucureştiul într-o stare deplorabilă, pe lângă faptul că nu şi-a respectat principala promisiune electorală, aceea că locuitorii Capitalei vor avea apă caldă în permanenţă şi imediat după ce va prelua mandatul, lucru care, evident, nu s-a întâmplat.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Dana Budeanu sare în apărarea Gabrielei Firea în scandalul „azilelor groazei”: „Ce v-a făcut? Așa frică vă e? Firea e inamicul public din România?”