Gabriela Firea: Protestatarii să îşi exprime opiniile cu calm şi să se delimiteze de grupurile de atacatori

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut, miercuri noapte, un apel la calm şi le-a cerut protestatarilor care se află în Piaţa Victoriei să se delimiteze de "grupurile de atacatori".

RomaniaTV.net
01 feb. 2017, 21:33
Gabriela Firea: Protestatarii să îşi exprime opiniile cu calm şi să se delimiteze de grupurile de atacatori

„Violenţele din Piata Victoriei ne intorc cu multi ani in urma. Cei din Piata Victoriei sa isi exprima opiniile cu calm, sa se delimiteze de grupurile de atacatori. Atunci cand manifestezi o faci in mod pasnic, fara sa ataci, fara sa arunci cu petarde, fara sa agresezi fortele de ordine. Violentele nu reprezinta un mod democratic de a manifesta. Nu trebuie sa acceptam manifestarile violente. Cei care le-au organizat sunt adevaratii autori morali, iar fortele de ordine ii vor depista. Cei care au manifestat pasnic, este bine, ca daca mai sunt pe langa Guvern, sa se delimiteze de aceste violente”, a spus Gabriela Firea, la România TV.

Primarul Capitalei a reiterat faptul ca protestul din aceasta seara, la fel ca si cele care au avut loc in ultimele doua saptamani, nu au autorizatie de la primarie. „Mitingul este neautorizat, la fel ca toate manifestatiile din ultima perioada. Manifestatiile au fost validate moral de la cel mai inalt nivel”, a mai spus Firea.

CITEŞTE ŞI: Ministrul Carmen Dan, despre violenţele din faţa Guvernului: Jandarmii sunt provocaţi. Huliganii vor fi reţinuţi