Gabriela Firea, reacţie virulentă după ce Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile. „Alegerile locale din Capitală au fost fraudate de oamenii noi din politică”

Gabriela Firea, fostul primar general, a declarat, marţi, că alegerile locale din Capitală au fost "fraudate de oamenii noi din politică". Reacţia prim-vicepreşedintele PSD vine după ce Marcel Ciolacu a declarat că „are informații” potrivit cărora renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 îl dă câștigător pe Dan Tudorache, nu pe Clotilde Armand.

20 apr. 2021, 09:55
Gabriela Firea, reacţie virulentă după ce Clotilde Armand ar fi pierdut alegerile. „Alegerile locale din Capitală au fost fraudate de oamenii noi din politică”

Gabriela Firea a reacţionat, în contextul în care liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că social-democraţii vor strânge semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a edilului Sectorului 1, Clotilde Armand.

„Bună dimineața celor care au știut că alegerile locale din Capitală au fost fraudate de «oamenii noi din politică» și au închis ochii! Acum, culeg ce au semănat! Hoții de la locale strigă «fraudă la guvernare»!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a pierdut alegerile, mai sunt 220 de saci de numărat

Marcel Ciolacu a declarat, luni, că „are informații” potrivit cărora renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 îl dă câștigător pe Dan Tudorache, nu pe Clotilde Armand. Șeful PSD a adăugat că mai sunt saci de numărat, dar trendul se menține. Ciolacu a menționat ca dacă nu-şi va da demisia Clotilde Armand, atunci PSD va strânge semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a edilului.

„Dna Clotilde a pierdut alegerile. Mai sunt 220 de saci de numarat, dar trendul e foarte clar, dl Tudorache a castigat alegerile. Cand se desfiinteaza SIIJ se desfiinteaza si aceasta ancheta si o ingropam, nu intelegeam de ce este acest elan de desfiintare a SIIJ. Oamenii aia de la politie (care renumera voturile) si-au facut datoria, cunosc detalii. Diferentele de la sac la sac continua sa fie la fel. Vreau sa o vad pe dna Clotilde, care nu este bolsevica, nu conteaza cine numara, ca isi va da demisia si va pleca. Daca nu, tehnic vom declansa strangere de semnaturi pentru referendum in Sectorul 1 pentru a o demite. Ii anunt cu tristete ca SIIJ nu se va desfiinta in 15 zile pana cand ancheta va fi finalizata”, a declarat Marcel Ciolacu.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, îl acuză pe Ciolacu de fake news și trece la amenințări.

”Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți.”, e mesajul transmis de primarul USR-PLUS.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, ironii la adresa USR PLUS. „S-a dezumflat domnul Barna, s-a dezumflat revoluţia. Asistăm cu toţii la un circ inacceptabil”