Gabriela Firea reacţionează după ce Nicuşor Dan a început decolantarea autobuzelor STB. „Nu e în stare să construiască și atunci dârâmă tot!”

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, a lansat un atac dur la adresa lui Nicuşor Dan, după ce primarul general a cerut decolantarea autobuzelor STB. Fostul edil al Capitalei îşi acuză succesorul că spaţiul va fi folosit pentru publicitate de "sponsorii si prietenii politici".

19 ian. 2021, 16:33
Gabriela Firea reacţionează după ce Nicuşor Dan a început decolantarea autobuzelor STB. „Nu e în stare să construiască și atunci dârâmă tot!”

Gabriela Firea susţine că Nicuşor Dan a cerut decolantarea autobuzelor STB deoarece îi „deranjează realizările” fostului edil.

„Nu e în stare să construiască și atunci dârâmă tot! Când am ajuns primar, bucureștenii călătoreau înghesuiți în autobuze, unii chiar pe scară, punându-și viaţa în pericol. Am achiziționat 400 de autobuze noi Euro 6 şi 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziționate în 2018. Adică în mandatul “lui Firea”. Îl deranjează realizările mele.

În loc să achiziționeze și el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicuşor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziţionării.

Pe motiv că spaţiul va fi folosit pentru publicitate! Adică iar pile şi aranjamente, pentru sponsorii şi prietenii politici”, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, remarcă pentru Gabriela Firea: Suferă de sindromul primarului închipuit

Gabriela Firea reacţionează după ce Nicuşor Dan a început decolantarea autobuzelor. „Sacrifică cetățenii doar ca să umple buzunarele unor băieţi”

De asemenea, Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicuşor Dan că îi „sacrifică” pe bucureşteni „doar ca să umble buzunarele unor băieţi”.

„Sacrifică cetățenii care nu vor mai putea vedea pe fereastră, plus că mulţi călători simt un sentiment de claustrofobie, doar ca să umple buzunarele unor băieți.

Şi în mandatul meu, STB a promovat evenimentele oraşului şi a vândul spaţiul publicitar disponibil, dar DOAR în spaţiile în care nu se producea un disconfort pe călători.

Dar ce știe Plicuşor ? Îl doare pe el de oameni? Se vede treaba că nu! Stai liniştit, Plicușor! Bucureștenii NU uită aşa uşor cum crezi tu!

Şi te vor ţine minte şi pe tine că NU ai construit nimic. Te-ai ocupat doar de blocări, stopări, raşchetări, demolări şi poliţe. Ţine minte 3 cuvinte : vei deconta tot!”, a conchis Gabriela Firea, fost primar al Capitalei.

Citeşte şi: Nicuşor Dan a decis să decolanteze autobuzele din Bucureşti: Vreau să punem reclame