Nicuşor Dan a decis să decolanteze autobuzele din Bucureşti: Vreau să punem reclame

Nicuşor Dan a decis să decolanteze autobuzele STB. Spaţiul unde acum scrie "Primăria Capitalei" va fi vândut agenţilor economici privaţi care îşi doresc reclamă în spaţiul public.

19 ian. 2021, 13:59
Nicuşor Dan a decis să decolanteze autobuzele din Bucureşti: Vreau să punem reclame
Nicuşor Dan a decis să decolanteze autobuzele din Bucureşti: Vreau să punem reclame

Nicuşor Dan a decis să decolanteze autobuzele din Bucureşti. Este vorba despre vehiculele STB pe care acum scrie „Primăria Capitalei”.

Nicuşor Dan: În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare

Citeşte şi Nicuşor Dan o dă la întors după ce a spus că este normal să ai 19 grade în casă

„Vehiculele destinate transportului public local vor fi decolantate, iar spațiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale. E vorba de vehiculele STB pe care scrie acum „Primăria Capitalei”.

Știm cu toții că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot. N-am înțeles niciodată de ce s-a decis așa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalității fostului primar.

În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenții economici privați care își doresc reclamă în spațiul public.

Operațiunea de decolantare deja a început, urmând ca spațiile rămase libere să fie puse la dispoziție pentru alte reclame”, a anunţat primarul general al Capitalei pe Facebook. 

Citeşte şi Bucureștenii l-au făcut praf pe Nicușor Dan, pe pagina lui de Facebook, după ce a declarat că 19 grade e o temperatură normala în case: „De pe vremea lui alt Nicu nu am mai făcut atâta frig și dușuri reci.”